Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hó körüli babátok, mennyire...

10 hó körüli babátok, mennyire szeret ill. nem szeret autózni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt hosszabb, rövidebb utakra. Hogy viseli, hogy be van kötve a székébe?
2012. jan. 22. 19:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
bár az én lányom már kicsit idősebb,de autózni az első percétől imád!
2012. jan. 22. 19:02
 2/15 A kérdező kommentje:

De jó neked!

Várok még válaszokat!

2012. jan. 22. 19:12
 3/15 anonim ***** válasza:

Az én lányom is szereti. Amikor anyósékhoz megyünk (300 km), általában egyszer kell megállni. De van, hogy egyszer sem, attól függ, mikor alszik el. Elvan, viszünk játékokat, nézelődik, énekelünk neki.

Most 11 hónapos.

2012. jan. 22. 19:13
 4/15 A kérdező kommentje:
Mi is viszünk játékot, éneklünk. Próbáltuk már, ha ki van pihenni vagy álmosan, de semmi nem segít. Már rémálom, ha el kell v.hova menni.
2012. jan. 22. 19:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Lányom pont 10 hónaposan kezdte nem szeretni az autózást, de elmúlt pár hét alatt. Kicsiként jól bírta az utat, mert aludt általában. Most, hogy nagyobb eljátszik, nézelődik, de volt egy köztes időszak, amikor aludni sem tudott, és nézelődni sem akart. De kinőtte. Most jól elvan, 15 hónapos.
2012. jan. 22. 19:40
 6/15 anonim ***** válasza:
ikreim vannak és imádnak autózni mind a ketten. Most 9 hónaposak. :-) Sokszor alszanak, de van, hogy csak nézelődnek vagy "beszélgetnek".( A második válaszolót nagyon irigylem, hogy 300 km- re lakik az anyósa! :-DD)
2012. jan. 22. 20:07
 7/15 anonim ***** válasza:

Kezdi utálni, most 8 hónapos. Régebben elaludt, most feszeng. Ráadásul kinövi épp a hordozóját. Eléggé szoros már neki :-( Na meg nagyon mozgékony.

Úgyhogy rövidebb utakat sem bír ki.

2012. jan. 22. 20:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Kisfiam 11 hós. Mindig is utálta. Kész rémálom az autózás. Sokszor ki kell vennem, persze tudom, hogy az nem jó, de nem bírom elviselni az üvöltést...
2012. jan. 22. 21:27
 9/15 anonim ***** válasza:

Az én gyerkeim is szeretik, bár hosszabb úton még csak kétszer voltunk (6 hónaposan Bp-Balaton és vissza, 8 hónaposan Bp-Mátra és vissza), amúgy csak a városon belül autózunk, nem túl gyakran, kb. hetente-kéthetente. Nagyon szeretnek nézelődni, "beszélgetnek", csak ritkán alszanak be.

Azt nem nagyon szeretik, amikor állunk a dugóban vagy a piros lámpánál, olyankor izgatottak lesznek, mert ők már haladnának tovább :-)

2012. jan. 22. 21:48
 10/15 anonim ***** válasza:

Az én lányom 4 hetesen utazott először hosszú útra, anyósék szintén 300 km-re laknak, hozzájuk mentünk. Végig aludta.

Azóta is jól el van az autóban, jókat alszik utazás közben. Most kapott új ülést, a hordozóban kezdett nyűglődni már. Most jól kilát ebből az ülésből, és újra minden rendben van autókázáskor. :)

2012. jan. 22. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!