10 hó körüli babátok, mennyire szeret ill. nem szeret autózni?
De jó neked!
Várok még válaszokat!
Az én lányom is szereti. Amikor anyósékhoz megyünk (300 km), általában egyszer kell megállni. De van, hogy egyszer sem, attól függ, mikor alszik el. Elvan, viszünk játékokat, nézelődik, énekelünk neki.
Most 11 hónapos.
Kezdi utálni, most 8 hónapos. Régebben elaludt, most feszeng. Ráadásul kinövi épp a hordozóját. Eléggé szoros már neki :-( Na meg nagyon mozgékony.
Úgyhogy rövidebb utakat sem bír ki.
Az én gyerkeim is szeretik, bár hosszabb úton még csak kétszer voltunk (6 hónaposan Bp-Balaton és vissza, 8 hónaposan Bp-Mátra és vissza), amúgy csak a városon belül autózunk, nem túl gyakran, kb. hetente-kéthetente. Nagyon szeretnek nézelődni, "beszélgetnek", csak ritkán alszanak be.
Azt nem nagyon szeretik, amikor állunk a dugóban vagy a piros lámpánál, olyankor izgatottak lesznek, mert ők már haladnának tovább :-)
Az én lányom 4 hetesen utazott először hosszú útra, anyósék szintén 300 km-re laknak, hozzájuk mentünk. Végig aludta.
Azóta is jól el van az autóban, jókat alszik utazás közben. Most kapott új ülést, a hordozóban kezdett nyűglődni már. Most jól kilát ebből az ülésből, és újra minden rendben van autókázáskor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!