Felébreszteni vagy aludni hagyni ameddig szeretne?
Kislányom már egy jó ideje átalussza az éjszakát. Most hogy jönnek a fogai,kicsit kevesebbet ezsik napközben. Este fél9kor már alszik és általában reggel 8-ig, de előőfordul hogy fél6-6 körül felébred,megkapja atejet és 9-ig alszik tovább.
És most jöttem csak rá,hogy ha hagyom 9-ig alduni,akkor délután hiába rakom le később, csak nyügősködik alig bír elaludni.
Felébreszthetem reggel a szokott időbe(8), vagy inkább hagyjam???
Én hagyom mindig aludni.
Délben szerintem teljesen felesleges birkózni vele, hiszen akkor még csak 3 órája van fent.
A lányom 11 hónapos, ma 8-kor kel reggel, délután fél 2kor tudtam letenni, mert akkorra fáradt el.
De általában 7-fél 8 között ébred, akkor is fél 1-1 óra a legkorábbi, hogy le lehet tenni aludni.
OFF:11-nek!
F3-kor alszik el és már 3-kor ébresztgeted???Fél órát hagyod aludni!Miért kell szigorúan este 7-kor már aludnia!Mi baja lesz neki és a családnak ha egy-egy napon nem 7-kor hanem 8-kor alszik el???
Azért én ennyire nem ragaszkodok az órához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!