16 hónapos kisfiam ehet minden nap főtt tojást? Egyszerűen imádja.
Figyelt kérdés
Ha beteg, akkor legalább azt elfogadja, kis vajas kenyérrel. De ha tehetné, reggel-délben-este azt enne.2012. jan. 21. 19:07
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen. amire figyelj magas a fehérje tartalma, pl akkor kvesebb hús vagy sajt is elég neki.
viszont biztos hogy ha minden nap adsz neki akkor egy idö után megfogja unni és nem kell neki vagy ritkábban.
2/5 anonim válasza:
Persze,nyugodtan eheti. A tojás nagyon egészséges
3/5 anonim válasza:
úgy hallottam heti 2-3 alkalomnál nem jó sűrűbben, mert allergizálhat (akkor is, ha most épp még nincs tőle baja).
Nem tapasztalatból írom, csak hallottam. Kérdezd meg a védőnőt vagy az orvost!
4/5 anonim válasza:
Az én könyvem heti 4 tojást ír. Ha beteg akkor nem foglalkoznék ezzel, egyen azt minden nap :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen Mindenkinek!
2012. jan. 22. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!