Másfél év körülinek halat hogyan adtok?
A Pangashiushi halfilét kirántjuk, vagy paprikás lisztben sütjük meg, pirított krumplival nagyon szereti. Nincs benne szálka, és nincs vad tengeri hal íze.
Halászlébe mi pontyot teszünk, annak vannak olyan részei, amikben nincs szálka, vagy csak nagy. A főtt halat kenyérrel adom neki.
1.) Tonhalas paradicsomos tészta:
Kevés olajon megfuttatsz 1-2 gerezd fokhagymát, majd teszel hozzá 2-3 lehéjazott, felkockázott paradicsomot, és egy tonhal konzervet. Kicsit átpirítod, és egy tömlős sajtot belenyomsz, azzal is átforrósítod, fűszerezni lehet petrezselyemmel, bazsalikommal, és szinte kész is. Közben tésztát is főzöl ki sós vízben, és a végén összekevered a kettőt.
2.) Ez lényegesen könnyebb, pedig az első se bonyolult. Frosta arany halrudak! :) Soha nem találtunk még benne szálkát, pár perc alatt kész, a fiam imádja krumplipürével, vagy párolt zöldséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!