Miben viszitek/vittétek haza a babát? Mózes, hordozó, pólya?
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 15:11
11/17 anonim válasza:
Nem csak nekem nézik el, hanem ha kórházból viszik haza a kicsit, akkor mindenkinek. Nem mindenkinek van pénze errefelé autósülésre, hordozóra, ezért is tekintenek el a bírságtól. Mi így láttuk jónak, mindenki maga dönti el. Azon meg kár vitatkozni, hogy ki és mit hogyan tud, vagy mi a szokás.
12/17 anonim válasza:
persze, nem arról van szó, hogy ki hogy tudja, hanem egy újszülött egészségéről :/
13/17 anonim válasza:
Ebben teljesen egyetértek veled. Mivel mi kisvárosban lakunk, így nem láttuk akadályát a mózeses-autós kb 3 perces utazásnak. :)Ha forgalmas, balesetveszélyes helyen laknánk, én is a gyermekülés mellett szavaznék.
14/17 anonim válasza:
Hordozó, mindenképp!
Kedves sneanna!
Nem azért kell hordozóba tenni a gyereket, mert a rendőr megbüntethet, hanem hogy ne szenvedjen sérülést egy balesetben! És hiába 3 percre laktok a kórháztól, egy nem forgalmas helyen, attól még jöhet egy hirtelen fékezés bármikor. Amitől neked semmi bajod nem lesz, de a kisbaba - főleg egy újszülött - súlyos sérüléseket szenvedhet, sőt akár bele is halhat!!!
15/17 anonim válasza:
De mivel nem kellett hirtelen fékezni, stb, így semmi baja nem is lett. Nem értem mit kell még mindig ezen lovagolni, más is abban hozta ki a babáját nem csak mi. Ja, és a kórházban is pólyában adják ki, azzal hogyan kössem be? Mi így akartuk, így is lett. Ha lesz még babánk, őt is mózesban hozzuk haza. Részemről ennyi, nem érdekel tovább a téma.
16/17 anonim válasza:
Te jó ég! Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen? Lehet, hogy nem volt, de lehetett volna. Legalább egy olcsó, használt vagy kölcsönkapott ülésbe beletettétek volna! Egy ekkora baba van a legnagyobb veszélyben az autóban! Érdekes felfogásod van, de én biztos, hogy SOHA NEM KOCKÁZTATNÁM a gyerekem életét!
17/17 anonim válasza:
Szia! Hordozóban, természetesen. Mi olyan babakocsit vettünk, amihez volt, de lehet akár arra a napra kölcsönkérni is egyet, ha ti nem szoktatok autózni. Ha ránéz az ablakozok a kórházra, akkor rugalmas kendőben, gyalog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!