Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha sok anyatejed lenne és egy...

Ha sok anyatejed lenne és egy kis faluban laknál ahol van egy másik kisbaba a tiéden kívül akinek nincs anyukája mert a szülés után elválasztották őket egymástól akkor adnál anyatejet neki? Persze hivatalosan vizsgálatokat elvégezve

Figyelt kérdés
Létezik olyan hogy valakinek van teje és mégsem esik meg a szíve egy olyan kisbabán akinek csak nevelő szülei vannak?
2012. jan. 20. 18:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Én több litert ajánlottam fel ismerősnek aki kórházba került, de nem fogadták el, inkább adtak az 1 hónapos gyereknek tápszert. De nem gond, más elvitte (ingyen adtam, tárolókkal együtt), természetesen ha lenne még babám és sok tejem és bajban lévő kisbaba, gondolkodás nélkül adnék tejet ingyen.
2012. jan. 20. 20:55
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Hihetetlen, hogy ezt a kérdést is valaki provokatívnak tudja látni! Ha több lenne a tej, mint kéne, persze hogy adnék!
2012. jan. 20. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
Nem maga a kérdés a provokatív, hanem az a hangnem, ahogyan a kérdező válaszolt.
2012. jan. 20. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
33%

Persze, hogy adnék. Kérdés, hogy elfogadnák-e...

Én nem adnék a babámnak női tejet, csak tápszert, ha nem lenne tejem. Akármilyen vizsgálat is van.

2012. jan. 20. 22:31
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

Ha sok tejem lenne, én szívesen adnék, ha helyben lenne, mert nálunk nincs anyatejgyűjtő, csak a megyeszékhelyen, oda macerás lenne elvinni. Literenként 1800 Ft-ot ad érte az OEP, az sem egy utolsó szempont. Persze macera van vele, de szerintem nem a fejés a gond, mert ha sok van úgy is le kell fejni, hogy ne gyulladjon be a mell, hanem a sterilizlás lenne macerás. A vizsgálatok küzül viszont a tüdőszűrőt nem vállalnám be semmi pénzért sem, ha elfogadnák helyette mondjuk a másfél évvel ezelöttit, akkor mehetne a dolog (elvileg 1 évnél nem régebbi kell hozzá). A többi vizsgálat nem vészes, csak vér és széklet vizsgálat.

Viszont nekem sajnos kevés tejem volt, és nem adtam volna soha női tejet a fiamnak, tápszeres pótlást kapott 3 hetes kora óta, 2,5 hónapig tudott szopizni.

2012. jan. 21. 07:58
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Valaki tudna arra válaszolni, hogy miért pontozzák le azokat, akik szívesen adnának más babájának is anyatejet. Ezt most tényleg nem értem.
2012. jan. 21. 10:53
 17/18 anonim ***** válasza:
72%

Kedves 16., itt ez a divat. (Természetesen én is le lettem pontozva, mert adnék szívesen tejet, 9. voltam.)

Én mondjuk ebből a lepontozók IQ-jára következtetek, és akkor már érthető is, hogy miért van bajuk azokkal, akik segítenének másokon.

Ne foglalkozz velük, ennyi örömük legyen.

2012. jan. 21. 11:49
 18/18 anonim ***** válasza:
72%
Semmi gond, én ezentúl nem válaszolok olyan kérdésre, ahol a véleményemet kérik. :)
2012. jan. 21. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!