Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek van és mi a tapasztalata...

Kinek van és mi a tapasztalata e téren?

Figyelt kérdés

Koraszülött fiam folyton nyög,nyújtózik,erőlködik,mindig hallat valami különleges,számomra ijesztő hangokat.

Ezeket a tulajdonságokat a babák kinövik?

El fog nála múlni minden ilyesmi?

Egyébként 6 héttel jött korábban.

2012. jan. 20. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Enyémek 9 héttel születtek korábban. Az első két hónapban ők is nyöszörögtek, nyikorogtak és egyéb jópofa hangokat adtak ki. Hazajövetelük előtt 1 hétig velük lehettem a kórházban éjjel-nappal és minden fura hangra rákérdeztem a nővéreknél és ők mindig megnyugtattak, úgyhogy mire hazajöttünk itthon már csak jót nevettünk némelyik fura hangon. Ne aggódj, el fogja hagyni. Most 10 hónaposak és már az sem látszik rajtuk, hogy koraszülöttek voltak.
2012. jan. 20. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Minden újszülött ad ki hasonló hangokat. Valahogyan nekik is meg kell nyilvánulniuk a síráson kívül. Mozognak a beleik, ezt meg kell szokni, hisz még kis fejletlen, odabenn az anyu pocijában ilyet nem érzett. Erőlködik, hisz a kakilás is erőfeszítést igényel. Nyújtózni már a pociban is tudott, de itt már van helye. Szóval ne ijedj meg, minden baba csinál ilyet, nem csak a koraszülöttek. Ahogy nőnek majd jönnek az újabb, összetettebb mozgások, hangok.
2012. jan. 20. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt koraszülött ugyan a babám, de olyan mozdulatokat és hangokat adott ki, hogy én is nagyon megijedtem. Evés után rendszerint majdnem, hogy felakadt a szeme.

Teljesen normális, hogy össze-vissza kalimpál és különféle hangokat ad ki: így fejlődik a mozgása, tág térben van és prbóálgatja a hangocskáját, ne izgulj, minden rendben van, és fokozatosan múlik el.

Nálunk 3,5 hónap után már nagyon ritkák de még azért akad bőven érdekes dolgok. Ilyenek ezek a babák :)

2012. jan. 20. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
ÉN fiam a 35. héten született, egész éjjel nyögdécselt, mert fájt a pocija, de annyira nyőgött,erölködött, nyomott hogy másik szobában aludt és így is hallottam. Amikor elmult a hasfájása, ezek a furi hangok is elmúltak, ill. hason jobban aludt.
2012. jan. 20. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
12 héttel hamarabb született babám is ugyanilyen volt! Gyakran valósággal "morgott", nagyon furi volt, a csecsemősök csak nevettek rajta a PIC-en, "morgós" lett a beceneve.:) Otthon bővítette a repertoárját, még ijesztőbb hangokat adott ki. Most 1 éves múlt, és teljesen megszűnt minden ilyesmi, édesen gagyog egész nap.:)
2012. jan. 20. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!