Hogy szokták a babát bölcsibe szokatni?
A beszoktatás 2 hét és folyamatosan történik. Általában munkakezdés előtt, azaz ha neked feb. 1 kell munkába állnod, akkor előtte két héttel. Eleinte csak néhány órát van ott csakis szigorúan veled, majd folyamatosan tolódik ki ez az idő, amíg ott nem hagyhatod.
bölcsis gondozó
a legtöbb ember ezt úgy szokta,hogy visszamegy dolgozni,és elkezdi kivenni a felgyűlt szabikat.abból futja beszoktatási időre,ami nálunk is két hét.
a fiam szeptember 12-én kezdte,én augusztus 1-től már szabadságon voltam,így fizetést kaptam már szeptemberben,nem gyedet.
nekünk könnyen ment szerencsére,hamar beilleszkedett,első héten pénteken már ott is aludt.mivel a napirendünk percre pontosan az volt,mint a bölcsiben már nagyon régóta,így az sem okozott gondot
Mindenképpen mielőtt visszamész dolgozni előtte kell elkezdeni beszokatni!
Kicsit meglepődtem az eddigi válaszokon hogy mindenki írja a fix két hetet!A barátnőm kisfiát 1 hónapig szokatták be mivel a kisfiút eléggé megviselte az új helyzet és csak nagyon lassan,fokozatosan tudtak előre haladni!(nagyon sírt a kisfiú még akkor is mikor csak 1 órára hagyták ott a szülei! 1 hónap telt el mire a délutáni alvásnál is ott tudták hagyni de mai napig úgy van hogy alvás után(fél 3-3 körül azthiszem)rögtön hozzák is el!No ebből csak azt akartam kihozni hogy erre a két hétre azért ne vegyél mérget!Én inkább elkezdeném 1 hónappal előtte és inkább ülj otthon láblógatva az utolsó két hétben minthogy úgy menjél vissza dolgozni hogy a babád sír utánnad mert az elég lelkitörést okozna neki!Így is épp elég nekik ez az egész új helyzet!meg hát te tudnál maximálisan figyelni a munkádra hogy közben tudod hogy a babád sír utánnad a bölcsiben!
nekem májusban kezdi a bölcsit de majd csak aug-szeptben megyek vissza dolgozni(addig én is szabin leszek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!