Szerinted egy pár hetes/hónapos baba mitől alussza át az éjszakát? Bővebben lent:
Nekem is szóltak már be hogy elrontok valamit azért ébred a gyerek...hát én semmivel nem tudom összefüggésbe hozni az alvás-nem alvást-...
első gyerekem anyatejes volt 5 hósan kapott estére tápszert kiegészítésnek onnantól átaludta az éjjelt (este 9től hajnali 5ig)én ezt már átalvásnak hívtam.
A lányom csak anyatejes volt, de 21 hónaposan aludta át először az éjjelt, pedig 14 hónapos korától már nem is szopott, próbáltam neki is tápszert adni estére hátha többet alszik de nem, semmi köze nem volt hozzá.
2x3szor ébredt. Tehát este letettem 8kor megfürdetve jól megetetve, de ő 11-12kor és hajnali 3-4kor ugyanúgy kelt mindig.
Most a legkisebbemet szoptatom 5 hónapos 3 óránként eszik még mindig!! neki is próbáltam a tápszert két háromszor hátha esetleg aludna egy 5 órát egyben...de NEM.
Szerintem még jó sok idő lesz nála is mire átalussza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!