21-es bakancs mennyi idősen kellett a babátoknak?
nekem 16 hós és most jó rá a 19 teljesen.
ez annyira változó. 21-t szeritnem majd nyári cipönek veszünk csak neki, de még elképzelhetö az is nagy lesz.
2 éves lesz kislányom
és tavasszal szerintem jó lesz neki a 22-es méretű cipőcske
most hord 20-21 es méretűt.-
szerintem érdemes nagyobbat venni mint kisebbet úgyis belenő , mint írtad a vastag zokni miatt is kell már meg aztán neki is kényelmesebb így
Hogy mérted le a lábát? Úgy lehet leghatékonyabban lemérni, hogy papírlapra állítod, és körberajzolod a lábát. Fontos, hogy a súlyát is ráhelyezze a rajzolt lábra, hogy szépen kiterüljön. Az így kapott rajzot a 2 legszélesebb pontján leméred, és hozzá kell adni 7-10 mm-t. Így kijön egy érték, 12-13cm-hez 19-20-as cipő, 14cm-hez, 21-22, 15cm-hez 22-23-as cipő kell.
De szerintem ez irányadásnak jó, de jobb lenne inkább megvétel előtt rápróbálni a lábára, az a tuti. Egyrészt mert márkánként lehet eltérő a méret, (nem tudom miért, mert nem szabadna, de tapasztaltam már azt, hogy az egyik 19-es cipő nagyobb volt, vagy ugyanakkora, mint egy másik típusból a 20-as), másrészt a szabásán is múlik. Volt hogy méretben teljesen megfelelő volt, de mégsem tudtam belebújtatni a lábát, mert annyira szűk volt.
Téli budnás bakancs 22-es és a benti papucskája 21-es.
1 éves a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!