Van meg olyan ekcemas baba akinek a fejbore is ekcemes?
Figyelt kérdés
Az én babamnak szinte a fejen jön ki legjobban, hol előjön hol elmúlik de akkor nagyon csúnya neki. Fajhat viszkedthet neki? Kenjük neki dokino által irt krémmel de nem tudja meg megmondani hogy faj e2012. jan. 19. 20:11
1/2 anonim válasza:
Nekem ekcémás a gyerek, de úgy tudom a fejbőrön lévő ekcéma az amit köznyelven csak koszmónak hívnak. Nálunk vastagon olyan volt a feje, mostam kénes gyógyszertári samponnal, kentem olajjal, stb. De végül csak akkor múlt el, amikor a kiváltó okokat sikerült megszüntetni. Szerintem nyugodtan kend be neki, ha nem szteroidos a krém. Ha szteroidos, akkor inkább kérdezz rá a doktornőnél, mit ajánl.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is koszmóról van szó! De ezt csak egy bőrgyógyász tudná megmondani! Ha koszmó akkor a Babé sampont tudom ajánlani, mi a kisfiunknak ezt használjuk egész pici korától és soha nem volt gond a fejbőrével. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!