Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Evés után alvás vagy alvás...

Evés után alvás vagy alvás után evés?

Figyelt kérdés
Kedves Anyukák! Ti hogy álltok ezzel kérdéssel? Hogyan csináljátok? Kislányom 7 hónapos és még mindig elég sokat bukik vissza. Evés után le szoktam tenni a pihenőszékébe és csak utána teszem le a játszószőnyegre játszani, de így is elkerülhetetlen a bukás. Arra gondoltam, hogy talán ha evés után leteszem aludni (természetesen büfiztetés után), akkor talán ha felébred és leteszem játszani, kevesebb fog visszajönni. Szerintetek?
2012. jan. 19. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Szép terv, de egy 7 hós baba már nem alszik minden evés után. Lassan elmúlik a bukás, és megoldódik a gondod.
2012. jan. 19. 13:35
 2/6 krisztivan ***** válasza:
Fiam is extra bukós volt.Mindegy milyen sorrendet választasz.Minél több szilárdat eszik annál jobb lesz a helyzet.És persze nemsokára felül akkor pedig már el is fog múlni a bukás.Addig kitartás.:-))
2012. jan. 19. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Én bukás ellen nem tudtam sokat tenni, mindegy hogy mikor aludt vagy evett, vagy fogtam, vagy játszott. Bukott ő ekkor is, akkor is...

Ki kellett nőnie, ez volt a kulcs, sok praktika nem vált be. Az ágyát mondjuk megemeltük, de sokszor forgolódott, úgyhogy ez sem ért sokat.

Volt, hogy evés után több órával bukott (időközben volt, hogy aludt, de ez sem számított), úgyhogy elkerülhetetlen volt a bukás, amíg végül ki nem nőtte teljesen.

(Ő kapott sűrítőt is, de teljesen ez sem gátolta meg a bukásokat.)

2012. jan. 19. 13:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, tervnek jó volt, de igazad van!!! Néha olyan sok jön vissza, hogy azt gondolom, nem is maradt benne semmi. Sokat van hason és szerintem nyomja a kis pocakját. :-((((
2012. jan. 19. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Mindkét babám nagyon bukós volt (De még nem a reflux kategória), kb 8 hós korukra elmúlt (addigra nagyjából sikerült elég szilárd kaját is bejuttatni a szopikon kívül).

2012. jan. 19. 13:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, aranyosak vagytok! Igyekszem kitartani és remélem hamarosan tényleg elmúlik!
2012. jan. 19. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!