Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátok köhögött már úgy,...

Alaszka kérdése:

Babátok köhögött már úgy, hogy azon kívül nincs más baja?

Figyelt kérdés
7 hónapos, hurutosan köhög, az orrát szívnám, de nem nagyon jön semmi, nincs hőemelkedése se. Jön a foga és nyűgös. Stodalt kap,ezen kívül tehetek mást? Lehet hogy a foga miatt van? Vagy láz nélkül is lehet komolyan beteg?
2012. jan. 19. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Vöröshagyma, hársfavirág, kamilla virág tea sokat segit
2012. jan. 19. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Épp tegnap óta köhög, én is csak az orrát szívtam, de az sem vészes, nem trutyis, inkább száraz. Be is nyomom a párásítót.....
2012. jan. 19. 12:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy inni még nem iszik, csak szopizik, cumisüveget nem tudja használni, kanalazzak neki? Ja, egyébként étvágya sincs. Csak szopni hajlandó pár napja, mást nem kér.
2012. jan. 19. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
A foga miatt nem köhöghet.Hogyha hurutosan köhög, akkor inkább ambroxolt adj, hogy föloldódjon a váladék. Érdemes lenne orvossal ráhallgattatni a tüdejére, hogy tiszta-e. Láz nélkül is lehet tüdő gyulladása.
2012. jan. 19. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Orvos látta már? Lehet, hogy hörghurut.
2012. jan. 19. 12:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam elkerülni az orvost, mert rengetegen betegek, félek hogy a rendelőben betegebbek lennénk. Orvos meg 5000-ért jön ki...Mármint kijön ő, csak a végén közli, hogy mennyi...De hát ha nem marad más, beviszem. Láz nélkül tüdőgyulladás? Mindenhol azt olvasom, hogy az magas lázzal jár. Nem mindig?
2012. jan. 19. 12:25
 7/9 anonim válasza:
Az én kislányom is köhög négy napja,de csak éjjel. Nálunk sem volt más tünet csak a köhögés. Én elvittem orvoshoz, Sinecod szirupot kaptunk.
2012. jan. 19. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Bizony nem. Az én kisfiamnak sem volt láza és az az egyik ismerősöm gyermekének se. Az én kisfiam szárazon az övé hurutosan köhögött. Nem is akarta elvinni orvoshoz,mert nem tűnt súlyosnak.Az orvosnál meg jött a hideg zuhany. Az én kisfiamnak meg még évekkel ezelőtt az orvos is benézte. Kétnaponként jártam a nyakára, hogy, de köhög a gyerkőc és nem múlik. Köhécselésnek tűnt, nem is "igazi" köhögésnek, se hőemelkedése,se láza. Csak a folyamatos köhécselés. Aztán egyik éjszaka (aznap is voltunk orvosnál) összeestek a bordaközi izmok. Kórház, gyógyszerek, nem sokon múlt, hogy az intenzíven kössön ki lélegeztető gépen. Tüdőgyulladás...
2012. jan. 19. 13:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Jaj, na jól beparáztam most, megyünk a délutáni rendelésre. Majd megírom, mit mondott a doki...
2012. jan. 19. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!