Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az, ha valaki nem...

Miért van az, ha valaki nem azt a választ kapja, amit vár, vagy ami a nagy átlag szerint helyes, elfogadott, akkor lepontozza a válaszadót?

Figyelt kérdés
Nem arról beszélek, amikor bődületes hülyeséget ír valaki, hanem csak esetleg más véleményen van, mint a kérdező. Az ilyen minek kérdez, ha "tudja" a választ a kérdésére? Az ilyen vehetne magának egy papagájt, az ismételgetné, amit betanít neki. Bocs, de kibuktam egy kicsit az ilyenek miatt.
2009. máj. 27. 12:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egy nyilvános szoptatással kapcsolatos kérdésben le is lettem ku...ázva :-(, úgyhogy ennyit erről :-((! De azért fel a fejjel, soknak segít ez az oldal, köztük nekem is :-)))!!!
2009. máj. 27. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:
előző emlékszem a kérdésre:-)
2009. máj. 27. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A lek...ott válaszolótársamnak!

Nekem 9 hós kisfiam van, eleinte lelkesedéssel vetettem bele magam a válaszolgatásba a Baba rovatban. Meg szívesen olvastam mások hozzászólásait, tapasztalatait, élethelyzeteit is.

Csak azt nem értettem, hogy miért van az, hogy abban a rovatban folyamatosan lepontoznak, lepontozzák egymást, sőt, nagyon gyakran előfordulva sértegetik is.

Utána meg jön a duma a köv.kérdésben, hogy "Jaj, jaj unatkozó kismama vagyok, szar a környezetem,a családom, a férjem, a kutyám...." Naná, ha itt a neten így viselkednek, akkor mi van otthon, a családban.

úgyhogy bár "babás" okból jöttem ide a gyakori kérdésekre, mostmár abszolute nem is nézek be a Baba rovatba.

2009. máj. 27. 13:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazatok van! Én ma lettem lepontozva mert akartam segíteni egy hölgynek, hordozót szerettem volna vinni neki a kórházba ha szül,mert nincs pénzük megvenni csak annyit kérdeztem hol fog szülni :DD

Szóval, IQ szint xerintem… többet nem is tennék hozzá.

Csók.

2009. máj. 27. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!