Miért van az, ha valaki nem azt a választ kapja, amit vár, vagy ami a nagy átlag szerint helyes, elfogadott, akkor lepontozza a válaszadót?
A lek...ott válaszolótársamnak!
Nekem 9 hós kisfiam van, eleinte lelkesedéssel vetettem bele magam a válaszolgatásba a Baba rovatban. Meg szívesen olvastam mások hozzászólásait, tapasztalatait, élethelyzeteit is.
Csak azt nem értettem, hogy miért van az, hogy abban a rovatban folyamatosan lepontoznak, lepontozzák egymást, sőt, nagyon gyakran előfordulva sértegetik is.
Utána meg jön a duma a köv.kérdésben, hogy "Jaj, jaj unatkozó kismama vagyok, szar a környezetem,a családom, a férjem, a kutyám...." Naná, ha itt a neten így viselkednek, akkor mi van otthon, a családban.
úgyhogy bár "babás" okból jöttem ide a gyakori kérdésekre, mostmár abszolute nem is nézek be a Baba rovatba.
Igazatok van! Én ma lettem lepontozva mert akartam segíteni egy hölgynek, hordozót szerettem volna vinni neki a kórházba ha szül,mert nincs pénzük megvenni csak annyit kérdeztem hol fog szülni :DD
Szóval, IQ szint xerintem… többet nem is tennék hozzá.
Csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!