Tényleg akkora probléma a rózsaszín keresztelőruha? És ha csak a cipő rózsaszínes?
Keresztelőre készülünk,és azt mondták a rokonok,csak fehér lehet,pedig rózsaszínben sokkal érdekesebb,szebb ruhát láttunk,ráadásul később is tudná hordani.
Oké,vettünk fehéret,de szinte mindent kell hozzá venni,és eleve nehéz több helyről összeválogatni a hozzávalókat,sapi,harisnya,cipő,hogy stimmeljen.
Cipőt nem is kaptunk,de a rokonunk adna egyet,de a cipő fele rózsaszín,a másik fele fehér.Most ilyenkor mivan?
Engem nem zavarna,de félek előre a rokonoktól.Ráadásul egy csomó pénz ez az egész dolog,amit nem is mi akartunk kezdeményezni,legalábbis nem most,és legalább ha a cipőt nem kéne megvenni,jól jönne.
Kicsit hosszúra nyúltam,és talán másnak nem érthető a problémám,de már belefáradtam az egészbe.Szval szerintetek azért passzolhat a cipő,vagy mindenképp totál fehér legyen az is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!