Nagy bajt csináltam, hogy adtam a 8 hós kislányomnak a krumplifözelékböl (Rántás, habarás minden volt benne)?
Én is adtam ekkortájt már,igaz nem volt benne tej,csak tejfől,meg rántás,de nálunk már evett ekkor kenyeret is,szval a liszttel nem volt gond,és a tejfölt is ismerte.ű
Ha nálatok is hasonlóan van,tuti nem baj,ha pedig még ezek újdonságok voltak,akkor azért figyelgesd.
Azt én sem értem,sokszor azok pontoznak,akik nem is írnak véleményt.Ne törődj velük,mindenki úgy neveli a babáját ahogy akarja.
Egy korábbi válaszoló
Jééé, tényleg most nézem. Mulatságos. MUgyanolyan mulattságos mint akik szigorú szabályok szerint 8 hónapos és 6 naposan adnak először krumplit (nem előbb mert akkor jajmilesz) és kétségbeesnek, mert naptár szerint már 3 napja ülni kéne a gyereknek de még nem ül, pedig megpróbálták körbe kitámasztani.
Túl nagy itt a para.
Mindenki úgy csinálja a saját babájával ahogy akarja, lehet nagykönyvből, lehet saját ösztönből. Én a középutat választottam epret, meg nagyon allergizálót nem adok neki, de ha 8 hónaposan eszik egy kicsit a krumplifőzelékből, vagy a karfiolos csirkemellből, a mi húslevesünkből nem lesz semmi baja.
Ne pontozzátok le csak azért a másikat mert ő másképp gondolja, máshogy csinálja a saját babájával. Ahogy két baba nincs egyforma, úgy két anyuka sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!