Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Apró pattanás, pírősbőr...

Apró pattanás, pírősbőr 7hetes babánál, mi lehet?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
fiam 6 hetes fehér pattik vannak rajta az arcán is amit azt mondanak az anyatejtől van.Pirosak is vannak erre az volt a válasz,hogy érzékeny a bőre szóval én sem tudom.Holnap jön agyerek orvos remélem mond valamit.És száraz is az arca
2012. jan. 18. 17:12
 2/6 kíváncsicska ***** válasza:
Az nem pattanás.Pici piros pöttyök nekünk is voltak (most vagyunk hetesek)Nekünk a doki azt mndta allergiára való hajlam.Kenjem popsikrémmel.De felírt egy zsíros krémet is mert kicsit száraz a bőre.Az jól elmúlasztotta a pírt.
2012. jan. 18. 17:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi:-) Kedves első, majd elmeséled, hogy a doki mit mondott? Mert, ha pl.krémet ajánl, akkor én is lemegyek a kicsivel
2012. jan. 18. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
persze megírom holnap.lehet,hogy nem patti de olyasmi:)
2012. jan. 18. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
na voltunk a gyerekorvosnál.A fehér pattiszerűek az anyatejtől vannak.az apró pirosak mert túl érzékeny a bőre.vigyázni kell a mosó szerrel pl fehérítőset nekünk nem szabad használni/nem használtam/ de a doktornő szerint ezeket kinövik még mert picik és alkalmazkodni fognak a dolgokhoz!Nekünk még írt fel valami krémet mert elég száraz a bőre de csak az arca!
2012. jan. 19. 15:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:-) Akkor nem aggódóm:-)Remélem Ti is hamar meggyógyultok
2012. jan. 20. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!