Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pici babá arcán kis pattanás...

Pici babá arcán kis pattanás szerű valamik vannak, mi lehet az és mitől van neki?

Figyelt kérdés

Pici piros és a közepén fehér apró pötty. csak pár darab van neki, de fogalmam sincs, hogy mi lehet az! lehet azért van, mert, ha jól emlékszem tegnap előtt bekente az arcát meg a homlokát gyógyszertári olajjal. nem kellett volna? lehet attól van? hogyan tüntethetném el?

A segitséget előre is köszönöm szépen!

2011. aug. 4. 20:35
 1/8 xStefix ***** válasza:
Ha újszülött vagy nagyon pici még és csak szopizik, akkor ezek tejpöttyök, amik az anyatejben lévő hormonok miatt jönnek ki. Ha csak kevés és nem csúnya, nem viszket stb., akkor nem kell vele foglalkozni, el fognak múlni.
2011. aug. 4. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
ez tejkiütés szerintem.nekem nem írtak rá fel semmit,mert magától elmúlik.az én babámon kb 2hétig voltak ilyen pöttyök. néha kenegettem anyatejjel,mert állítólag az jó rá
2011. aug. 4. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is tejkiütés. Nincs vele tennivaló, de ha nagyon csúnya, a doki ír fel rá krémet. Mi gyógyszertári krémet kaptunk, és viszonylag hamar elmúlt.
2011. aug. 4. 20:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Vasárnap leszünk 4 hetesek! nem vészesek egyáltalán, szeritem. nagyon aprók és csak pár darab van neki, tegnap még nem volt ott, ma vettem észre. sajnos, ő már nem szopizik egy ideje, csak tápszer. nem hiszem, hogy gondot jelent neki, mert nem kapkod jobban az arcához a szokásosnál (állandóan karmolássza magát). akkor ezek szerint várjak még vele, hátha elmúlik?
2011. aug. 4. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia. Láza vagy hőemelkedése nincs? Én pont ma voltam az orvosnál a lányommal. Pár piros pötty jött ki az arcára és a hajas fejbőrére. Egyszer be is lázasodott hajnalban (még szerencse, hogy észrevettem!!!). Vírusfertőzése van. Ennyit mondott az orvos, kapott rá gyógyszert.
2011. aug. 4. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondták, hogy tejkiütés, 2 hetesen jött ki neki, egy hónap után elmentem bőrgyógyászhoz, mert szinte egybefüggő lett az arcán a sok kis pötty, és sokat sírt, kiderült, hogy az ekcéma egy fajtája, kaptam egy krémet, másnapra semmi nem volt az arcán...
2011. aug. 5. 07:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Istenem! nekem eszembe sem jutott lázmérőzni! de egyébként, most reggel néztem neki és már egy kis pöttye sincs. igy, én azt gondolom, hogy az olaj miatt lehetett.

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 5. 07:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, ha elmúlt, akkor szerintem nincs gond! Valami kis irritáció lehetett.
2011. aug. 5. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!