Anyukák! Fogzási sorrend?
Az unokaöcsémnek a felső szemfogak jöttek elöször, úgy nézett ki, mint egy kis vámpír. :)
Ne aggódj!
èn így tudom
alsó kettö elöl
felsö kettö elöl
felsö kettesek
alsó kettesek
majd a szemfog mögöttiek (nem tudom a nevét) aztán csak a szemfogak.
egy anyuka mesélte hogy a lányának felsö kettö jött ki elöszrö, ott álltam hitetlenkedve.
a lányomnak elöször az alsó kettö
aztán a felsö jobb 1-2 majd a bal 1. és várjuk a bal 2-t de nem jön, ma meg megtalálok egy telejsen kibújt jobbos örlöt neki hátul. szóval sorrandet sok baba felbordítja.
ja és a lányom eddig midnenben annyira normál szinten fejlödött, hogy ennél átalgoasabb gyerek nem is lehetne, és natessék, a fogzás már nem normál sorrendbe megy.
A te kisfiad ezek szerint nem olvasta a szakirodalmat és ezért nől eltérő sorrendben a foga!
Viccet félretéve!Igen elő fordulhat hogy a felsők jönnek neki hamarabb!
Kitartást a fogzáshoz!
Persze, lehetséges, saját tapasztalat.
Én is mindig alul nézegettem a fiam ínyét, hogy mikor jön már a fogacska. Véletlenül vettem észre, hogy jön a felső kettő középső. Rá pár napra kijött az alsó kettő. A következő kettő megint felül jött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!