Akire77 kérdése:
Mikor kell beadatni?
Figyelt kérdés
Sziasztok egyre többet olvasok itt az agyhártya gyulladás elleni védőoltásrol,azt szeretném kérdezni,hogy mikor lehet ezt beadatni 4hónapos a kislányom.2012. jan. 18. 07:26
1/5 anonim válasza:
Nálunk az első részét 6 hónaposan adta be a dokinő, a másikat, ha jól emlékszem, akkor 8 hónaposan. Szerintem 2 hónap volt a kettő között.
2/5 anonim válasza:
Szia
Nekünk 3 hónaposan kapta meg a kislányom és 5 hónaposan.Ha esetleg 1 éves korban adod be akkor márcsak 1 kell neki de az 15000ft kb a 2db oltás összesen 5000 ft
3/5 anonim válasza:
két féle oltás van. van egy ahogy elöttem írták (de szerintem a ásodik 11 hósan van), mi viszont egyszer kaptuk 12 hó felettkellett beadatni (külföld) vagy is ha lemaradsz róla sem baj, mert 23 hónapig megkapható.
4/5 anonim válasza:
2. válaszoló nem jót írsz.
1 éves kor alatt 2 oltás kell, 1 éves kor fölött már csak 1. Ha a gyermeked 2 éves koráig beadatod az oltást, akkor van rajta támogatás, kb. 2000 Ft-ba kerül az oltóanyag. A mi kislányunk 12 hónapos státuszon kapta meg. Nálunk nem volt nagyobb tesó, kislányunk sem jár közösségbe, ezért kapta meg akkor és nem előbb.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. jan. 20. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!