Meddig fürdetitek a picit forralt- hűtött vízben?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 13:52
11/24 anonim 

válasza:

Ez valami új hülyeség? Nem ez az első ilyen kérdés. Nem kell forralni a vizet a fürdetéshez, ha nem kútvizet használtok. Téged jól megszivatott valaki.
13/24 anonim 

válasza:

Enyémek is csapvízben fürdenek, mindig is abban fürödtek.
De ezt nem értem. Tényleg volt már itt ilyen kérdés. Aki forralt vízben fürdeti a babáját, az saját magát is teljesen lesterilizálja??? Maszkot hord otthon? Vagy hogy? Minek a gyereket totál lefertőtleníteni, ha közben a levegő tele van mindenfélével.
14/24 anonim 

válasza:

Az én lányom koraszülött volt, még őt sem fürdettük forralt vízben, még a korházban sem fürdették abban. Nem is hallottam ilyenről. Elképzelni sem tudom, hogy minden este több nagy fazék vizet melegítsek azért hogy abba fürödjön. Olyanról hallottam, hogy a baba arcát meg a popóját azzal mossák le.
15/24 anonim 

válasza:

de aranyos vagy, ez kedves tőled de azért nem kell túlzásokba esni, már az első nap sem kell forralni a fürdővizet :)
16/24 A kérdező kommentje:
Nyugi se nem kútról, se nem tanyán....és még nem is fürdetem abban, de van aki igen, gondoltam rákérdezek hogy ti meddig!
2012. jan. 17. 13:59
18/24 anonim 

válasza:

Én sem hallottam még ilyet, csapvíz 36-38c° és kész!
19/24 anonim 

válasza:

Ez nem egy új hülyeség, régen tényleg forralt vízben fürdettek, mondjuk pl. engem is, de az elég régen volt... :) és nem vezetékes vízben, hanem kútból.
Ma már nem szokás, felesleges, a vezetékes vizek elég jó minőségűek a piciknek. Ha valaki mégis forralja, akkor is csak az első napokban, max hetekben.
20/24 anonim 

válasza:

Soha nem így fürdettem.
Sima csapvíz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!