Akinek 9 hónapos kora előtt egy picivel állt fel a babája, mennyi idősen kezdett el járni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 16:02
1/7 anonim válasza:
8 hónaposan állt fel, tök önállóan 13 hónaposan kezdett járni.
2/7 anonim válasza:
Szintén 8 hónaposan állt fel. Most lesz 11 hónapos, már pár lépést megtesz egyedül.
3/7 anonim válasza:
Nálunk is pont 8 hónapos volt amikor egyedl felállt, az első lépéseit 11 hónaposan tette meg, de mostanában kezd egyre többet egyedül menni, mert eddig még sokszor igényelte biztonság miatt az egyik ujjunkat. most lesz 13 hónapos
4/7 anonim válasza:
8 hó körül állt fel, 10 hó körül lépegetett párat, 1 évesen pl. ágytól asztalig elment, teljesen önálló (ide-oda cikázó) 13,5 hónaposan lett.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok. Mikortól adtok/adtatok cipőt rá? Csak kint vagy bent is? Milyet érdemes venni? bocsi a sok kérdésért :D
2012. jan. 16. 16:21
6/7 anonim válasza:
14 hósan.
a talpának jobb, ha nem cipőben van, így mi bent dupla/tripla zoknizunk. de csúszágátlós legyen, az nagyon fontos!
7/7 anonim válasza:
Második vagyok. Nekem a gyógytornász mondta, hogy akkor kell cipő, ha már rendesen jár. Szóval nem csak pár lépést tesz, hanem elsétál a ház egyik feléből a másikba. És akkor kell a bokatartós, keményebb talpú cipő vagy szandál.
Most egy bőr mamusza van, Adidas. Ez jó, mert nem veszi le, és nem fázik a lába a járólapon. De beleizzad a lába, szóval én már várom, hogy elinduljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!