Baby Design Pepe etetőszékről milyen tapasztalatotok van, akinek ilyen van?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 15:07
1/5 anonim válasza:
Nekem ilyen van és szeretem, bár amikor elkezdtük a hozzátáplálást, akkor jó lett volna bele egy szűkítő, de kispárnával megoldottam. Mondjuk hozzá kell tennem, hogy a fiam kis súllyal született, úgyhogy fél évesen hat kiló volt. Könnyű tisztítani, jól dönthető, dupla a tálcája. Most már úgy használjuk, hogy teljesen leengedtük és a fiam ki-be mászkál.
2/5 anonim válasza:
Pont ilyet kapott pár napja fél éves lányom :)Szuper masszív,könnyen tisztítható darab.De amit az előttem szóló írt igaz,jó lenne még nekünk is szűkítő.Mi most vagyunk 7kg-ok,de még kicsit csúszkálunk.:) De amúgy tetszik neki is és nekem is :) Lehet kapni a baby design Bambit,az ugyanez szűkítővel.
3/5 A kérdező kommentje:
De párnával jól megoldható a csúszkálás?
2012. jan. 16. 16:03
4/5 A kérdező kommentje:
Tálcája teljesen levehető?
2012. jan. 16. 16:03
5/5 anonim válasza:
1. vagyok. Én egy vékony kis székre való párnát tettem bele, igazából csak azért kellett, hogy oldalra ne csússzon el a baba, mert lefelé nem tud, mert az ülést szinte fekvősre lehet állítani. A tálcája teljesen levehető, illetve a felsőt is le lehet venni külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!