Mikor adjak lázcsillapítót a 7 hós babámnak? 38,1 volt a popsiban mérve. Várjak még vagy adhatok már neki nurofent?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 16:32
1/6 anonim válasza:
Az még akkor szinte teljesen normális testő (36,5 és 37,5 között normális + a popsiban mérve 0,5 fok), 37,6.. Szertintem ez lehet a melegtől vagy esetleg kicsit többet mozgott a babaád..de akár a hőmérő is csalhat ennyit. Lázcsillapításra ráérsz, majd ha valóban lázas lesz (38 fölött, popsiban 38,5 fölött). Addiog esetleg vegyél le róla valami ruhát vagy adj neki inni egy kicsit.
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem a meleg miatt van, tegnap este óta ingázik a testhője, próbáltam már mindent hűtőfürdőt, borogatást, sajna nem vált be. már nem tudom mit csináljak
2009. máj. 26. 16:44
3/6 anonim válasza:
Popsiban mérve 38,5-től lázas a baba, de, hogy megnyugodj csinálj neki egy hűtőfürdőt, én is azt szoktam. Ebben a melegben lehet jól is esne neki.
4/6 anonim válasza:
Ja ha már próbáltad nyugodtan adjál neki egy fél kúpot vagy nurofen suspensiot.
5/6 anonim válasza:
A Nurofen nalunk mindig nagyon bevalt. Még nagyon pici mennyiség is levitte a lazat. 3 honapos kortol adhato, szoval szerintem ne tétovazz. Szinte mar negyed ora mulva jobban lesz. Semmilyen mas gyogyszert nem adtam még az én kisfiamnak csak ezt. Jobbulast!
6/6 anonim válasza:
A lazcsillapitast 38 fok fellett kell elkezdeni.Addig felesleges.A laz a szervezet vedekezo reakcioja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!