Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » "Etetőhálót" szeretnék venni...

"Etetőhálót" szeretnék venni a babámnak. Hol kapható? Müllerben van?

Figyelt kérdés

Neten láttam,de az napok míg megérkezik...

Köszönöm előre is aki válaszol

2012. jan. 16. 12:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekünk van (kaptuk) és nagyon szereti a kisfiam. No nem kekszes-almát adok neki belőle, hanem mandarin, kivi, alma, barack szeletet. Mosható előke a nyakába, és cuppoghat is rajta :) Már sikítozva várja, amikor látja, hogy készítek bele neki valami finomságot. Ja, és kefével átdörzsölöm, és utána minden alkalommal kifőzöm. Nekem megnyugtató, hogy nem tud nagy falatot leharapni a gyümölcsből.
2012. jan. 16. 13:43
 12/16 A kérdező kommentje:

persze én sem kekszes almát tennék bele,ha nem almát,vagy kekszet és különböző gyümiket.

Köszönöm szépen!

2012. jan. 16. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Én vettem a babámnak,de 2 használat után kidobtam,mert olyan sötét barna lett a háló.hogy gusztustalan volt.Nem lehetett kifehéríteni utána többet,a mosógépbe is beraktam a második használat után,de a gyümölcs(főleg banán),nem jött leróla,a gyűrűhöz ami a hálót tartja,belement és olyan nyúlós izé volt...ahhh...szóval egy felesleges vacaknak tartom és felesleges pénzkidobásnak..

De persze,mindenki saját maga dönti ezt el.

2012. jan. 16. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia:)

Én a Corában vettem a kislányomnak.

Már 3 hónapja használjuk és az én gyerkőcöm már kekszes almát is csócsált belőle:DD

Paramama tábort erősítem én is,úgyhogy nagyon jó találmány.

Akik nem használják nem értem miért írnak negatív véleményt.

Maximálisan tisztán lehet tartani,napi szinten használjuk és az égvilágon semmi gond nincs vele.

Csak ajánlani tudom!:)

2012. jan. 16. 22:16
 15/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm kedves utolsó!:-)

Tegnap nem kaptam a Müllerben,de ma pont megy a férjem a Corába és akkor venne.

Melyik részen keresse?

2012. jan. 17. 08:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Már biztosan elkéstem a vélasszal..én ott vettem,ahol a babáknak való cuccok vannak...ruhák,cumik stb.

Remélem Nektek is beválik!

2012. jan. 17. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!