Mi az a szélcső? Hol lehet beszerezni?
Az Espumisan cseppeket étkezés előtt kell adni, és igenis adhatod minden étkezés előtt. Nekem ezt a védőnő mondta.
A szélcső pedig egy flexibilis, rugalmas gumicső. A baba végbélnyílásába kell kicsit feltolni, és megmozgatni. Általában a székrekedéses babáknál alkalmazzák. Gyógyszertárban lehet venni, kb. 2000 Ft.
Szia!
Mi a szélcsövet 1000 ft-ért vettük patikában (tavasszal). Nem csak székrekedéses babáknak, hisz' pont az a lényeg, hogy a szeleket távoztatja! :) Nyilván lesz kísérője is a pukiknak... :) Nekünk SOS mindig bevált, de az Infacol is nagy segítség volt.
Az espumisant tényleg lehet adni minden alkalommal,mert az nem szívódik fel,hanem a sok kis buborékot egy naggyá formálja a baba pocijában ami késöbb vagy puki vagy büfi formájában távozik...erre való az infacol is...viszont a tejcukor nehéz emésztésére (ami leginkább hasfájást okoz a babáknál)...van egy Colief nevezetű termék...amit nagyon tudok ajánlani mert az tényleg jó...igaz hogy az ára is nagyon "jó"...de nekem megérte mert a kisfiamnál látványosan segített...3700.- és ha minden kaja elött adod neki akkor kb 5-6 napig elég...
A szélcső is egy nagyon hasznos dolog aza másik fiamnál vált be 100%-osan mert ő csak a szelekkel küzdött és nehezen kakilt...na erre a legkiválóbb dolog a szélcső mert egyszer kell megvenni és nem gyógyszer...és egyből segít a babádon...én 1500 forintért vettem gyógyászati segédeszköz boltban...mostani fiamnál is tartok egyet itthon,de neki inkább a tejcukor emésztés nem megy,így nem sűrűn használjuk viszont a colief az tökéletes:)Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!