Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek augusztusi babája van,...

Akinek augusztusi babája van, átlagos méretű, segítene mekkora méretet hordott 1-másfél évesen? Tehát a második őszén-telén a baba?

Figyelt kérdés

Kaptunk egy nagy zsák rucit a barátnőmtől hogy válogassuk ki mi kell belőle nekünk, és ha kész vagyok, akkor továbbadja egy másik ismerősének.Nem akarok olyanokat kiválogatni ami valószínű úgyse lesz jó ránk abban az évszakban, mert akkor inkább hagy hordja az ismerőse gyereke, ha ránk úgyse lenne jó. Most 5 hónapos a fiam 69 cm és 7 kiló, azt gondolom ez egy átlagos méret. Most kezdjük a 74es bodykat de nadrágból és pólóból még 3-6 hósakat (68as).

A tavaszi-nyári ruhákból a 74eseket szedtem ki.De az ősziekkel télivel gondban vagyok. Van 80as kabát és overál meg 86-92es is. Vastagabb nacik, polár rugik is 86osak. Jól gondolom hogy a következő télen még nem fogunk 86ost hordani?

2012. jan. 15. 14:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az én gyerekeim januáriak, és 5 hónaposan valamivel kisebbek voltak, mint a tied (ok, az enyémek 1 hónappal koraszülöttek voltak), szóval 5 hónaposan 67 cm és 6,30-6,40 kilósak voltak. Most 1 évesek, hosszra 77-78 cm-esek és 9,5 kilósak. Mivel ők vékonyak, de ehhez képest hosszúak, nadrágból, rugiból 80-asat hordanak, bodyból viszont még egy csomó 74-es is jó. Az overáljaik 74-esek, de úgy veszem észre, ezeket elég nagyra gyártják, persze attól függ, mennyire kell aláöltöztetni.

Olyan 7-8 hónapos koruk óta tényleg látványosan csökkent a novekedésük, mostanában már csak havi 20-30 dekát és 1-2 centit nőnek.

Méretben szerintem a 80-as az tuti kicsi lesz jövő télre a kisfiadnak, sőt. A 86-osokból tennék félre a helyedben, mert ha az egész telet nem is húzzátok ki azokban, pl. jövő februárra kinőheti, de okt-nov-dec táján még jó lehet rá. Ha ti a férjeddel inkább nagyobb méretűek vagytok, akkor esélyes, hogy már inkább a 92-es méret lesz jó rá télre. Nehéz ezt több mint 1 év távlatában megjósolni.

2012. jan. 15. 18:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm. Végülis téli cuccból csak 2 db 86-os nacit meg a 86-92 es overált válogattam oda, meg még pár darab 80as hosszúujjú bodyt de lehet akkor azokat télre pont kinőjük. Na sebaj:) Így is jó párat kaptunk:)

Köszönöm a válaszokat nagyon hasznosak voltak, én meg voltam győződve hogy 80 as elég.

Egyébként viszonylag magasak vagyunk a férjemmel. (én 174 ő 189 cm).

2012. jan. 15. 20:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Te tudod, de szerintem a 80-as kicsi lesz.Én ugyanígy jártam.Tavasszal vettem hosszú ujjú bodykat és mind kicsi lett:S Bnőm kisfia júliusi ő most 92-est vett neki előre,mert olcsó volt.De ruhákba most kezdi a 80-asokat.
2012. jan. 16. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!