Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rendszeresen válaszoló Anyukák...

Porcukormókus kérdése:

Rendszeresen válaszoló Anyukák, nincs kedvetek használni a nick-neveteket?

Figyelt kérdés

Mint pl. Moira, Stefi meg a többiek. Vagy pl. én.. :)

Miért nem használjátok?

2012. jan. 15. 11:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Én 4 éve használom a gyakorit kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nem is tudtam, hogy lehet használni névvel is, átállítottam. Eddig soha nem tűnt fel :)
2012. ápr. 22. 21:25
 32/36 anonim ***** válasza:

Én is a fentebb említett okok miatt nem írom ki a nevemet, pedig amúgy sokkal jobban tetszene, ha nem névtelenül szerepelnék.

Carmen, ha esetleg itt vagy, adj már életjelet magadról, én is szerettem a válaszaidat :-)

És Banyuciét is :-)))

2012. ápr. 22. 22:00
 33/36 anonim ***** válasza:

Rendszeresen itt vagyok, de név nélkül... Miért?

Amikor ide regisztráltam ugyanazt a nick-nevet adtam meg, amit bárhol máshol. Ugyanezzel a névvel írom a családi blogunkat is ami viszont nyílt blog. Ha beütöm a google-ba a nick-nevemet az első helyen a blogunkat hozza ki. Nem is magamat féltem, hanem a gyerekeimet, a családomat. Sok ember megfordul itt, sajnos nem mindenki jó szándékú. Szerintem ez azért elfogadható indok :)

2012. ápr. 23. 09:16
 34/36 Sókristály ***** válasza:

Azoknak írom ezt a választ, akik azért nem használják a nicknevüket, mert megegyezik a sajátjukkal. Írjatok a GYK Ügyfélszolgálatnak, ők megváltoztatják, ha kéritek. Ha foglalt az általatok választott új név, akkor ajánlanak lehetőségeket.

Az első felhasználónevemmel én sem írtam ki. Hogy miért? Szintén a pontozás miatt.

Sokak számára elfogadhatatlanok a nézeteim, így is sokan belémkötöttek, de legalább nem vadászták a válaszaimat.

Az a bűnöm, hogy

- Támogatom a hosszú szoptatást - tehát lepontoznak.

- Nem vesszőzöm meg, ha valaki nem akar szoptatni - tehát lepontoznak.

- Elfogadom, hogy vannak helyzetek, amikor van létjogosultsága az abortusznak - tehát lepontoznak.

- Hiszek abban, hogy fel lehet nevelni egy gyereket anélkül is, hogy akár egyszer a kezére csapnánk - tehát lepontoznak.

Nem sokkal ezelőtt sikerült "elrontanom" a felhasználónevemet, sem ide, sem az e-mailemhez nem tudok belépni. Újat csináltam, és eldöntöttem, hogy vállalom a véleményemet. 1 nap alatt 64%-ra estem. De tudjátok mit? Nem érdekel!

2012. ápr. 23. 09:55
 35/36 anonim ***** válasza:
47%

Kedves Sókristály!

Engem tudod, miért pontoznak le állandóan? Mert őszintén leírom, hogy az anyatejes, maximálisan cicimániás babámat 3 hónaposan elkezdtem hozzátáplálni. (Azt csak mellékesen írom, hogy lassan 13 hónapos, és még mindig javában szopik.)

Most gondold el, ha még a nevem is ott lenne a válaszoknál ...)

2012. ápr. 23. 10:39
 36/36 xStefix ***** válasza:

Egy időben engem is rosszul érintett, hogy szépen lassan lecsúszott a like-indexem :)... Aztán rájöttem, hogy a lelkemnek (és az ön- és szakmai fejlődésemnek is) sokkal fontosabb, hogy "kereshető" legyek mások számára, ha épp hasznos tudnék lenni valakinek. Úgyhogy már nem veszem "zokon", ha az adott válaszom nem áll épp a maximumon, merthát ez van, én is egy adott világképet közvetítek, ami nem mindenkinek szimpatikus. (De persze azért jó nézegetni a 100%-okat is. :) És igen, szerintem is vannak köztünk olyanok, akik már a nevet meglátva nyomnak nem-et, függetlenül a tartalomtól. De ez nem baj, így kerek a világ. :)

Bár azért néha még most is elcsodálkozom, hogy egyes hsz-eim miért esnek igen nagyot, amikor szakmailag és emberileg is korrekt választ adok... szerintem. :) De tényleg, akárhogy nézem ezeket, többször is átolvasom, nem tudok rájönni, mi lehet a kifogás. De ha erre olykor rákérdezek, sose kapok választ, pedig tök kíváncsi lennék... nu mindegy.

Szerintem is jobb névvel ügyködni, bár ez meg azért necces, mert így nem lehet akármit és akárhogy mondani... már akinek ez itt a fő célja, ugye.

2012. ápr. 23. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!