Rendszeresen válaszoló Anyukák, nincs kedvetek használni a nick-neveteket?
Mint pl. Moira, Stefi meg a többiek. Vagy pl. én.. :)
Miért nem használjátok?
Én nem állítom át láthatóra magam. Már majdnem 4 éve vagyok itt, általában napi szinten, és ez idő alatt sok mindent láttam.
Nekem a kedvencem Ada volt. Sajnos fogalmam sincs mi lehet vele, mert sokszor bántották ok nélkül, és levette a nevét. Lehet, hogy azóta már meg is születtek az ikrei?!
Volt még egy anyuka, most nem jut eszembe a neve sajnos. Ő is rendszeresen megkapta a kioktatást. Vele majdnem egyszerre vetéltünk el, majd a következő babáját is elveszítette. Aztán megint babás lett, de onnantól nem tudom mi lehet vele.
Ahogy már írták előttem, én is maradok anonim. De azért jó látni, hogy van aki nem így gondolkodik, mint én.
Nekem a rendes nevem van kint, ezért nem akarom, hogy látszódjon:D
Emlékszem régen, hogy volt egy carmen22 nevű válaszoló, akibe mindig belekötöttek, lepontozták. Le is ment 60 valahány %-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!