Porcukormókus kérdése:
Ti mikrózzátok a babátok ételeit?
Figyelt kérdés
Nem az anyatejre gondolok, hanem a többi bébiételre.2012. jan. 15. 08:15
1/14 anonim válasza:
Én igen.Mindent ott melegítek(tej,főtt étel)
2/14 anonim válasza:
Csak mikroban melegítek. Mindent.
3/14 anonim válasza:
igen.forró vízben elég lassan melegszik fel
4/14 anonim válasza:
ha melegítek, akkor igen. De általában frissen készültet kap.
6/14 anonim válasza:
Igen, ott melegítem az ételeket. Én általában többet csinálok meg és lefagyasztom.
Frissen a gyümölcsöket kapja csak.
8/14 A kérdező kommentje:
Na jól van, akkor úgy tűnik elég jó a túlélési arány! :))
Én is szoktam mikrózni, de a múltkor egy ismerősöm a torkomnak ugrott, hogy azt nem szabad, mert nagggyon veszélyes..
2012. jan. 15. 09:26
9/14 anonim válasza:
azért veszélyes,mert egyenetlenül melegszik,és lehet olyan része,ami forró,és lehet olyan,ami hideg.össze kell keverni,utána kell a hőmérsékletet ellenőrízni.így nem veszélyes.de szerintem nincs olyan anya,aki ne ellenőrízné le a hőfokot,mielőtt a gyerekének adja
10/14 anonim válasza:
Sajnos a mikró tényleg veszélyes, nem a forróság miatt, hanem mert olyan egészségtelen mikrorezgéseket csinál, ami az ételben még akkor is megmarad, amikor már rég a baba pocakjában van és ez káros. Így hacsak lehet, elkerülöm a mikrót, de azért előfordul velem is, hogy ha sietek, használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!