Szerintetek melyik babakocsit válasszam?
Én az utolsót választanám,de a második se rossz.
A pierre cardinnak szerintem kicsik a kerekei.És nekem a merev sportrész amúgy se tetszik,olyan mintha a baba babahordozóban lenne.Szerintem jobb ha vízszintesen van,kényelmesebb neki.A másodiknak jó a sportrésze dönthető a háttámlája ott vízszintesen tud feküdni a baba.Az utolsónak nem látni de szerintem olyan a sportrésze mint a másodiknak.
4.a többinek elég kicsi a kereke,illetve a turragoo-s kereke nem felfújható,olyan mint nekünk volt egy másik típuson,rémálom volt egy rosszabb úton.
Én is nagyon vacilálok mit a 4.-el:)))
Szia, nekem a 2. van, és meg vagyok vele elégedve. Nagyon praktikusan, könnyen kezelhető, és nagyon könnyű vele fordulni.
A többiről így nem tudok érdemleges válasszal szolgálni
Nekem a második vagy a negyedik!! A touragooval már "taláékoztam" élőben is, a takoval még nem, de én is szemezek vele. Látni kéne élőben,mert kíváncsi vagyok,hogy mekkora!
De nézd, itt mennyivel olcsóbb:
:)))
Én az elsőt választanám!!!
Nemrég "találtam" rá én is, és azóta a férjem ezzel nyúzom,hogy ilyen babakocsi kell:):)
Mindenképp az elsőt! Egybe tolókaros, ezért is jó.
Tako-t soha!
1.: ilyenünk van, régebbi kiadás, aminek ültethető picit a mózese, ezt imádtam benne, mert ha nem akart feküdni, tudott nézelődni. 6 hósan is belefér. Viszont tényleg picik elől a kerekei: tehát minden kisebb gödörben elakadunk, hacsak nem billentem, ami szintén nem könnyű... Olyan jó két kézzel rá kell feküdni hozzá, irányítani sem olyan szuper. Toltam már pár kocsit.
2.láttam élőben, nekem tetszett, de nem próbáltam
3,4, nem ismerem
Kagylóülés (mint ami az elsőnek is van): nagyon ellene voltam, mégis az lett, és nagyon bejött.4-5 hós korától is beletudod tenni, mert ha fekteted, olyan mint a hordozó, tehát nem rosszul megy a súly a baba hátára. Viszont ha hason szeret aludni, akkor nem jó. (hason babakocsiban csak nyáron tud, mikor nem 60 réteg van rajta)
Mi a max ár?
Abszolút favoritom: [link]
abc desing, vagy maxi-cosi hordozót tudsz rácsatlakoztatni. Próbáltam élőben, fél kézzel simán irányítható, pedig 1 éves baba ült benne. 4 kerekű változata a mamba.
(dönthető mózest tudsz csinálni belőle egy osb lap, és pár csavar segítségével, ha érdekel, küldök képet róla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!