Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem merem éjszaka hason...

Nem merem éjszaka hason altatni kislányomat, mert attól félek hogy megfullad. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kislányom utál hason lenni,ezért úgy gondoltam akkor tenném hasra amikor kicsit kába de ez csak éjszaka van így.Szüksége lenne arra hogy minél többet legyen hason, mivel még nem emeli a fejét hason fekve. Van légzésfigyelőnk, de megmondom őszintén nem bízok benne 100%-osan.Azért is félek hason altatni, mert egyszer napközben úgy aludt(nagyon magán kívül volt és nem vette észre,hogy így tettem le) és amikor helyezkedett,próbálta forgatni a fejét, állandóan belefúrta a kis száját és orrát a matracba,állandóan figyelnem kellett. azóta félek így letenni. Mivan ha éjszaka is így csinálna? Van vagy volt még valaki ilyen helyzetben rajtam kívül?
2012. jan. 14. 15:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Tedd bele a pólyába és támaszd ki oldalt(ne legyen hanyat, de nagyon oldalt se), váltogasdd egyik nap jobb, másik nap bal oldalt.Csak így voltma nyugodt például, ha bukott nem ment a légcsövébe.Bölcsőpárnával támasztottam ki a pólyát.
2012. jan. 14. 20:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam koraszülött és már a koraszülött intenzíven is hason altattják a Babákat.persze ott is van légzésfigyelő.MIkor hazahoztuk én is állandóan figyeltem,de ő csak hason szeretett aludni,háton összerezzent mindíg és felébredt.SZóval elmondhatom kb 6hós koráig csak hason vagy oldalt aludt,aztán mikor elkezdett mászni onnantól nem lehetett hasra tenni,mert mindíg csak ment volna.Ez az állapot tartott kb 13hónapos koráig és mostmár sokszor alszik ismét hason.Nálunk itthon nincs légzésfigyelő,viszont a matrac kókusz az légáteresztő és kap levegőt,plusz azt csináltam,h ahol a feje van azon az oldalon megemeltem a matracot betettem alá pár könyvet az is egy jó taktika.(Olvastam is és a Védőnőnk is mondta) :)és ne féj,csak légy bátor!!!
2012. jan. 19. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!