Mit lehet tenni ebben az esetben? Kisfiam 7 hónapos, kijött a foga, előtte szenvedett 20 napig.
Mindenesetre nem ijedek meg, Te se ijedj meg. Lehet, hogy lezajlott a fogzás, de még mndig nem tértek magukhoz a gyerekek. Talán 1 hét múlva már nevetünk az egészen.
És Te próbálgatsz neki adni kanalast is?
Nekünk sem írták fel a Sinlac port!Önszántamból vettem.Azt hiszem csak tejcukorérzékeny babáknak írják fel.Úgy, hogy tudsz venni recept nélkül is!
1. voltam
Megint 1. vagyok! :)
Most olvastam végig amiket írtatok!
1: Nem akarlak titeket megijeszteni, de a túlzott banán fogyasztás hirtelen szívmegállást okozhat!!!Nem szabad agyon tömni a babókat.Én a mai napig csak 1-et merek adni.De állítólag 1 éves korig csak napi fél banán ajánlott.Én ezt az elejétől átléptem egy féllel, de nem lett baj. :P Családból valaki gyerekkorában tetszhalott lett tőle, úgy hogy tényleg vigyázni kell vele.
Amit pedig kedves kérdező a védőnőről írtál az engem nem gyengén háborítana fel!!!Jó, hogy nem arra buzdít, hogy 1 éves koráig csak tápszert egyen!!??Ezek után biztos nem fordulnék hozzá tanácsért.
De hogy ma evett a babád, az nagyon jól hangzik, és ahogy látom nem is keveset.Majd rá kap megint az ízére.Én lányomtól már nem tudunk enni a párommal, mert mindig jön, hogy neki is kell.Tökmindegy mit eszünk!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!