Hol furosztitek a picit?
mi a szobában
fürdő állványon van a kiskád, és így kényelmes
5 hónapos a picurom, még nem tud ülni, így nehéz lenne a nagykádban, mert tartani kell, és sokat kell hajolni
de ha már tud biztonságosan ülni, akkor jöhet a nagykád :)
Mi kádra szerelhető állványon kiskádban fürdettük a kislányunkat a fürdőszobában, most, hogy nagyobb, már a nagykádban pancsizik, abba vettünk csúszásgátlót, így nem csúszkál benne :)
Amíg kicsi, végülis mindegy, mert nem pancsolja ki a vizet, nyugodtan lehet a szobában ágyon is, de nekünk a gyerekszoba elég kicsi, csak a baba kombikiságya van benne, meg szekrény, így ott nem tudtuk volna hova tenni a kádat, így a fürdőszoba tűnt a legjobb választásnak.
8 hós kislány anyukája
Mi a nagyszobában fürdettük eleinte(kiskád állvánnyal),de amikor már tudott ülni,akkor úgy döntött,h nagyon jó játék tapicskolni a vizet,és még a fal is vizes volt.Így mára már a kádba teszem a kiskádat,és abban fürdetem.Eleinte fura volt neki,de mára megszoktam.
1 éves nagylány mamája
Szia
A kislányom 4 hós és az a helyzet h végigéri a kiskádat,így kényelmetlen fürdetni már abban. Persze mindez a szobában történt eddig. Most már 2 hete a nagykádban fürdik, mégpedig úgy h vettünk neki olyan műanyag kádba tappancsolható tartókát, amiben könnyedén kényelmesen fexik és kedvére lubickolhat.
Volt többször h Én is vele fürödtem( elötte én letusoltam), azt kell h mondjam hihetetlen jó volt. Apa kiveszi ha készen van, majd a szobába türcsiznek míg Én nem mmegyek befejezni az esti szertartást.
jó babavárást
Saját szobájában fürdetjük, mert kicsi a fürdőszobánk és csak zuhany van benne.
Sajnos az állandó pacsálás nem tesz jót a szőnyegnek, de ez van. Teszem hozzá, h a gyerekszobába új, vastag szőnyeget vettünk, amin majd játszhat nyugodtan a kicsi. Jelenleg katasztrófa ahogy kinéz, a héten fogom kisikálni, mert a vizet tapossuk rajta, és hiába vagyunk tiszták, egyre mocskosabb lesz (ráadásul halványsárgát vettem, én barom!). Gondolhatod! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!