Mióta hozzátáplálunk, mindig gyurmaszerű a kakija. Mit tehetnék? Mindig ilyen, bármit eszik!
Formás, egyforma kis rudacskákat sodorsz belőle, betekered egy kis folpackba, hogy ki ne száradjon, és felteszed a Vaterára, mint Biogyurma.
Ölni fognak érte az anyukák.
Turórudi válaszán jót röhögtem, nagyon frappáns kis ötlet!
Egyébként szerintem ez normális, 7hónapos kislányom is ilyet produkál, mi is 1,5hónapja kezdtük a hozzátáplálást.
Legalábbis bennem fel sem merült, hogy ez baj lenne.
kedves 2. én is valami frappánsat akartam írni, de úgy látszik nem versenyezhetek veled:DD
kérdező:mit tehetnél??ez tök normális, hiszen eszik a babád szilárdat,mármint mást mint a tápszer.Képzeld, ha nem változna a kaka állaga az ételtől függően...fuu nagyon utálnám, ha mindig olyat fosnék, mint a kisfiam a hozzátáplálás előtt:D
De viccet félre téve, ha nem fáj a pocija az ételektől és nem erőlködik túlságosan,nem kínlódik(valamennyi erőlködés normális), nem gond a székelés, akkor nincs semmi baj.ez így is fog maradni, szóval szokj hozzá a gyurma kakihoz:DD
Köszönöm!
Csak az a baj, hogy szokott erőlködni és néha sír is olyankor.
Amúgy a bio gyurma válaszon én nem tudtam röhögni!!!Határtalanul nagy tuskónak tartottam az illetőt! És most is.
A többieknek köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!