Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta hozzátáplálunk, mindig...

Mióta hozzátáplálunk, mindig gyurmaszerű a kakija. Mit tehetnék? Mindig ilyen, bármit eszik!

Figyelt kérdés
1,5 hónapja kezdtük a hozzátáplálást, tápszeres (AR) baba. Amiket eszik: alma, barack, szilva, körte, s.répa, s.tök, cékla, krumpli, csirkehús, rizs, cukkini...amit lehet.
2012. jan. 13. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, a körte és a szilva tuti hogy kéne? Szerintem próbáld meg ezeket elhagyni, hátha változik a helyzet.
2012. jan. 13. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Formás, egyforma kis rudacskákat sodorsz belőle, betekered egy kis folpackba, hogy ki ne száradjon, és felteszed a Vaterára, mint Biogyurma.

Ölni fognak érte az anyukák.

2012. jan. 13. 21:10
 3/6 porcukormókus ***** válasza:

Turórudi válaszán jót röhögtem, nagyon frappáns kis ötlet!

Egyébként szerintem ez normális, 7hónapos kislányom is ilyet produkál, mi is 1,5hónapja kezdtük a hozzátáplálást.

Legalábbis bennem fel sem merült, hogy ez baj lenne.

2012. jan. 13. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:

kedves 2. én is valami frappánsat akartam írni, de úgy látszik nem versenyezhetek veled:DD

kérdező:mit tehetnél??ez tök normális, hiszen eszik a babád szilárdat,mármint mást mint a tápszer.Képzeld, ha nem változna a kaka állaga az ételtől függően...fuu nagyon utálnám, ha mindig olyat fosnék, mint a kisfiam a hozzátáplálás előtt:D

De viccet félre téve, ha nem fáj a pocija az ételektől és nem erőlködik túlságosan,nem kínlódik(valamennyi erőlködés normális), nem gond a székelés, akkor nincs semmi baj.ez így is fog maradni, szóval szokj hozzá a gyurma kakihoz:DD

2012. jan. 13. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Csak az a baj, hogy szokott erőlködni és néha sír is olyankor.

Amúgy a bio gyurma válaszon én nem tudtam röhögni!!!Határtalanul nagy tuskónak tartottam az illetőt! És most is.

A többieknek köszi!

2012. jan. 13. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudom, sovány vigasz, de én is szoktam néha erőlködni.
2012. jan. 17. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!