Mitől van hogy néha kifolyik a, , cucc" a pelusból?
Figyelt kérdés
Mi Libero-t használunk,és általában minden rendben van vele,de néha kifolyik a kaka,pedig alig van a bugyorban valami.Máskor a nyolcszorosát is elbírja.Talán az a gond hogy nem szorítom meg rendesen?De elszorítani sem akarom a kis beleit.2009. máj. 25. 20:40
1/6 anonim válasza:
Nem kell annyira megszorítani mert az nem jó a babának.Sajnos ilyenek a pelusok,mindenkinek más válik.Szerintem próbáld ki a Huggies-t nekem az vált be,szerintem az a legjobb,de lehet az se lesz jó.De még így is van hogy egyzser kétszre kicsorog a pisi ha nem úgy fekszik a baba vagy ha túl sok jön.Próbálgass addig amíg meg nem találod azt amelyik neked beválik.
2/6 anonim válasza:
Én pamperst használok és nálunk is sokszor volt ilyen.
2-est használtam és áttértem a 3-ra. Azóta nincs ilyen gond mert sokkal magasabb a dereka. Kg-ban meg ugyanúgy jó. A 2-es 3-tól 7kg-ig van asszem a 3-as meg 4-től 9-ig. 5,5kg a babám szóval mind a két méret megfelel. Próbáld meg te is a nagyobbat ha a liberot is így méretezik.
3/6 A kérdező kommentje:
Az én babám is 5.5 kg:-D.Mi is áttértünk már a hármasra,de sajna ma reggel így is megtörtént a baleset:(.majd próbálkozunk mással is.Köszi a válaszokat.
2009. máj. 25. 21:13
4/6 anonim válasza:
Akkor próbáld meg a 3-as pamperst. :)
5/6 anonim válasza:
Mi a tescos 5-öst használjuk. Minden márkák és minden méretet kipróbáltunk, de csak ez jött be. A Pampersből kifolyt minden a hátaközepéig kakis volt. Amióta áttértünk a hozzátáplálásra, nem olyan folyós a széklet, hanem picit szilárdabb. Lehet, hogy most jó lenne a Pampers, de a tescos csak 40 forint/DB körüli áron kapható.
14 hónapos lány anyuja
6/6 anonim válasza:
Mi ugyanígy jártunk. 3-as méretig jó volt a Libero aztán detto. Próbáltuk a négyst, de az sem jött be. Vettünk tescosat, és az tuti jó lett. Csak sajna abban meg a 3 kicsi, a 4 nagy még, így addig, míg belenövünk a ngyobba, addig a rossmannos 4-t használjuk. A pampersből sem folyt ki semmi, de abban az első pisi után már "szaglott" a manó. Pedig csak 1 adag pisi volt a csomagban, Próbálkozni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!