Fodrász 1 éves kisfiúnak? Hol van ilyen Budapesten?
Figyelt kérdés
Én nem tudtam neki levágni sem géppel, sem ollóval, mert egyfolytában nyúlkált, és féltem, hogy belekap. Talán egy fodrász, aki szokott gyerekeket vágni, az jobban boldogulna. Tudtok ilyet?2012. jan. 13. 14:47
1/8 anonim válasza:
Szia, mi a kisfiamat Újpesten visszük a Pöttöm fodrászatba, kápmegyerre. Hipp-hopp levágja a haját a fodrásznő, nagyon ért a gyerekekhez, egyetlenegyszer sírt a fiam, mert rossz napja volt, de a fodrász még úgy is megoldotta, secperc alatt levágta a kis hajacskát úgy is, a végére már meg is nyugodott a pici :)
Elkérem a számot, és írok, ha érdekel, 4. kerületi.
2/8 anonim válasza:
Ja, fiacskám másfél éves, de egyévesen vittük először :)
3/8 anonim válasza:
Én is Újpesti vagyok,és az én fodrászomhoz viszem a gyereket.
Neked melyik kerület jó?
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, elviszem én bárhova, csak legyen kedves, és gyors a fodrász.
2012. jan. 13. 15:09
5/8 anonim válasza:
én a Duna plázába szoktam vinni, ott van az első emeleten egy fodrászat a lift mellett - van egy nagy láda játék és ketten körbeugrálják a fiamat, hogy eltereljék a figyelmét (iszonyú nehéz eset, utálja a hajvágást, és eddig ezen az egy helyen tudták levágni, máshol végigüvöltötte)
6/8 A kérdező kommentje:
A Duna Plazaban levobe be kell jelentkezni? Hetvegen is nyitva vannak? Nagyon koszonom!!!
2012. jan. 13. 17:09
7/8 anonim válasza:
hétvégén is nyitva van és nem kell bejelentkezni
8/8 A kérdező kommentje:
Elvittuk a Duna Plazaba, nagyon koszonjuk az otletet! Igazi nagyfiu lett az uj frizurajaval :) nem sirt, bar mocorgott sokat, de azert gyorsan megcsinalta a holgy!
2012. jan. 15. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!