Ijesztett már rátok a babátok valamivel? Én nagyon megijedtem most!
Délután elég jókat alszik a kisasszony, 2-3 órát, mentem be a szobájába megnézni,és szólongaton,nem ébredt fel, kitakarom,semmi, megfogom a hátát és teljesen olyan volt,mint aki nem vesz levegőt. Azt hittem ott esek össze,már rázni akartam szegénykémet, potyogtak a könnyeim és akkor nagy nyúztozkodás közepette rámmosolyog.
Nem sok kellett,hogy szívrohamot kapjak
14 hónapos
Jajj, szegény!
Én akkor kapok majdnem szívrohamot, amikor félrenyel és elkezd fuldokolni, köhögni, és látom az arcán, hogy nem tud levegőt venni...na akkor hirtelen rám is rám tör a sírhatnék.
Egyszer majdnem infarktust kaptam. Mentünk autóval valahová, volt kb. 9 hónapos a kicsim. "Beszélgettünk", én mondtam valamit, pl. mammamm, ő meg leutánozta. Ezzel játszottunk. Aztán egyszer csak belenéztem a visszapillantóba, és a gyerek feje lógott előre. Szóltam neki, semmi reakció. Egyből félreáll, ajtó feltép, a drágám meg vigyorogva rám nézett, és abbahagyta a kabát cipzárjának a szopogatását!
Konkrétan nekem meg megállt a szívem, azt hittem, rosszul van, vagy elájult. Fú, iszonyat volt! :(
aha, olyan 14-15 hónapos lehetett, egyedül ebédelt én meg kihasználva az alkalmat gyorsan felporszívóztam addig. kb. 5 perc volt az egész. megyek vissza hozzá, hogy megette-e már az ebédet. gyerek belefejelve az ebédébe! rohanok hozzá, veszem ki közben rázom, kiabálok...
gyerkőc álmosan kinyitja a szemeit, rám néz és egy bazi nagyot ásít :DDD
igen kétszer is, egyszer 2 hónaposan elaltattam a babakocsiban,és nem 5 ponton kötöttem be csak a derekánál,mert hát pici volt még nem is nagyon mozgott és hát,nem gondoltam volna hogy kijönne,lehetetlennek tűnt,20 percre rá,hatalmas ordítás,kisfiam ott feküdt a padlón,valahogyan kitornázta magát, a mai napig nem tudom,hogyan nagyon megijedtem
a másik ilyen most volt, 6 hónaposan kiesett a hintájából,ahova nagyon jól be volt kötve,nem magas a hinta nem esett nagyot,de majd kiugrott a szívem mikor hallottam egy puffanást és egy ordítást,ennél sem tudom hogyan csinálta
hála Istennek nem lett semmi baja,most 8,5 hónapos,de azóta minden nagyobb hangra felpattanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!