Mi lehet a baja 4 hetes kisfiamnak?
Délelött mostanában a 10 órás etetés után nem akar aludni, leteszem sír, ha felveszem elhallgat. Pelus csere, etetés megvolt (tápszeres).Mitől sírhat egy 4 hetes újszülött (aki koraszülött volt).
És az lehet hogy éhes marad és nem elég neki a tápszermennyiség? Most 3 kg (2380g-mal született), és 6-7szer eszik majdnem 100ml tászert (Beba koraszülötteknek).Elvileg 70-80ml kéne ennie. Etetés után van úgy, hogy a kezét eszi.Lehet nem jó neki az a tápszer?Nincs benne annyi kalória, és még éhes marad? De akkor miért nem sír, ha kézben van?
Van neki zenélő forgó, nem érdekli még. Babazenét szoktam vele hallgatni, néha bejön.
De ha itt van mellettem, akkor is ordít, ha felveszem elhallgat.
a kezét szerintem azért eszi mert megnyugtatja, úgy ahogyan megnyugodna ha a ciciden lenne. az teljesen természetes hogy a kezedben jól érzi magát hiszen 9 hónapig hallgatta a szívverésedet, szoros a kapcsolat :)
ne hagyd magára egyszerűen rád van szüksége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!