Mi lehet a baja 4 hetes kisfiamnak?
Délelött mostanában a 10 órás etetés után nem akar aludni, leteszem sír, ha felveszem elhallgat. Pelus csere, etetés megvolt (tápszeres).Mitől sírhat egy 4 hetes újszülött (aki koraszülött volt).
És az lehet hogy éhes marad és nem elég neki a tápszermennyiség? Most 3 kg (2380g-mal született), és 6-7szer eszik majdnem 100ml tászert (Beba koraszülötteknek).Elvileg 70-80ml kéne ennie. Etetés után van úgy, hogy a kezét eszi.Lehet nem jó neki az a tápszer?Nincs benne annyi kalória, és még éhes marad? De akkor miért nem sír, ha kézben van?
Ugyanezt csinálta az én egy hónapos fiam. Bár nem koraszülött. 9-10 órás etetés után nem aludt el 2-ig, volt hogy még tovább is fent volt, ha nem kézben tartottam akkor sírt, pedig megeszik 150 ml-t.
Én felirattam az orvossal Milupa HA Start-ot amit 1 hónapos kor után lehet adni, azóta kezd javulni a helyzet.
Kérdezd meg a dokit hogy mikor tudná felírni az 1-es tápszert (gondolom így megy a számozás, ha jól tudom nullás az egy hónapos korig van, 1-es meg 1-6 hós korig), hátha segít.
Kitartást!:)
Előző vagyok.
Egyetértek az első válaszadóval, csinálj többet és amennyit megeszik, sajna sokszor én is kidobom a maradékot de legalább nem nyöszörög a fiam, volt hogy 10 ml miatt cirkuszolt:)
Szóval nem vagyok megyedül.:))
A gyerekorvos azt mondta, hoyg ha eléri a 3500gr-ot, akkor vált tápszert. Na majd holnap megyünk úgyis tanácsadásra, és megkérdezem.
Egy 4 hetes újszülöttnek nem kéne aludnia délelött???
Mivel tudom lefoglalni akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!