Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sinlac-al kiválthatom a...

Sinlac-al kiválthatom a jelenlegi tápszert, vagy mellette kell az is?

Figyelt kérdés

11 hós a kislányom, hónapk óta kétszer kel hajnalban, ENNI, már nem bírom. Vettünk sinlacot, de ezt most mint egy tejpépet kell adnom, uzsonnára és este adjak ugyanúgy tápszert?

Vagy tápszer helyett is adhatom?

Nincs allergiája, csak azt akarom hogy laktatóbb ételt egyen estére és akkor hátha átalussza az éjszakát.

2012. jan. 12. 13:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

10-es, persze, én ezt tudom :)

csak a kérdezőnek írtam, hogy hiába változtat a vacsoráján (ami azért valljuk be, tényleg 2 részből kéne állnia), nem ez a megoldás.

fontos, hogy az esti és a reggeli tápszert nem váltjuk ki, hanem pótoljuk. ha nem fogad el tápszert, persze megint más, de itt most nincs erről szó.

de azt is még hozzá tenném, hogy 11hónaposnak nem a bébikaja a megoldás. enyém 4 hónaposan kapta a sinlacot mert tejallergia gyanús volt, nem kaphatott tápszert (tápszernek elkészítve). 11hónapos korában azt adtam neki amit mi ettünk, attól lakott jó, sinlaccal olyan 8 hónapos koráig

2012. jan. 12. 14:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát a napi étekzésünk így néz ki:

7:00 tápszer 150ml, amellett hogy hajnalban kétszer evett

9:00 kenyér vajjal (nem sok, pár katona)

12:00 1/2 üveg főzelék 100ml víz+gabonapép

15:00 1/2 natúr joghurt fél vagy egész banánnal, vagy túrókrém (kis dobozos ez sem teljesen fogy el)

18:00 megint kifli vajjal (ebből nem eszik sokat)

20:30 tápszer 300ml

Szóval nem tudom hogy ez sok vagy kevés, arra gondoltam a tápszer nem elég laktató (nestle beba)

Köszönöm a válaszokat. A lényeg, a tápszert nem tudom kiváltani, így este 6 kor meg próbálok adni sinlacot, utána meg 8-9 körül tápszert.

2012. jan. 12. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:

ez így nem jó :(

a kenyeret reggeli tápi után add. a 10órainak könnyűnek kell lennie és gyümölcsnek, az gyorsan bomló szénhidrát, ekkor pihen a gyomor.

ebéd ne fél üveg legyen hanem egy adag és már ne igen adj neki papit.

uzsonna akkor legyen sinlac majd este vacsira jöhet a kifli felvágottal (bár szerintem a tésztás-krumplis kaják jobbak vacsira de a babád igényét kövesd).

ne teljen el sok idő a vacsi és a tápi között.

pl. vacsi 19:30, fürdés, 20:00, után tápi, alvás, tehát mondjuk 1 óra legyen a kettő között :)

a tápi már biztos nem olyan tápláló, de nem azért mert rossz a márka hanem már szilárd ételre van szüksége, lassan 1 éves, át kell térni a ti ételeitekre!

2012. jan. 12. 15:04
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem kevés neki napközben a szilárd kaja, ezért kér éjjel még kétszer enni. illetve látszik, hogy fél üveggel eszik ebédre , ami max. 100 milli, este pedig megiszik 3 deci tápot. ennek forditva kéne lennie már.
2012. jan. 12. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!