Hamé Hamámek bébiételről vélemények?
volt egy bébiétel ami nem ízlett a gyereknek, azt hiszem pont ez volt az. nekem már ez is gyanús volt, amikor minden mást úgy fal.
én kecskemétivel, univerrel meg vagyok elégedve és azok középárkategóriások. ovko-ról hallottam, hogy volt valamilyen botránya. (vegyszert találtak benne) vigyázni kell a túl olcsó termékekkel, nem minden esetben van gond, de amint a példák mutatják...
Az én kislányom szereti a Hamét és az Ovkot is.Lehet, hogy olcsó, de utána olvastam.Mivel külföldi termék az Ovko, persze, hofgy le akarják járatni a magyar gyártók.És azt sem gondolom, hogy olyan olcsó lenne.De a kérdésedre válaszolva:
Egyszer vettem több üveg Hamét az akkor 9 hós lányomnak.Kb 7 üveg volt 4 hótól 10 hó-ig, mind különböző ízesítéssel.Annyi volt a problémám vele, hogy nagyon sűrű, még véletlenül sem volt pépes és egytől egyig mindnek ugyan az volt az íze!Annak ellenére, hogy az egyik pl csirkehúsos rizsec cucc, a másik meg vegyes zöldség bárányhússal.Szóval a lányom ette, de nem volt a kedvenc bébiételünk.
Én is inkább Kecskeméti, Alete, Hipp párti vagyok, azok általában finomak.Na és persze az Ovko:)
1 éves kislány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!