Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hamé Hamámek bébiételről...

Hamé Hamámek bébiételről vélemények?

Figyelt kérdés
Még nem próbáltam, gyanúsan olcsónak tűnik. Aki próbálta már, mi a véleménye róla?

2012. jan. 12. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:

volt egy bébiétel ami nem ízlett a gyereknek, azt hiszem pont ez volt az. nekem már ez is gyanús volt, amikor minden mást úgy fal.

én kecskemétivel, univerrel meg vagyok elégedve és azok középárkategóriások. ovko-ról hallottam, hogy volt valamilyen botránya. (vegyszert találtak benne) vigyázni kell a túl olcsó termékekkel, nem minden esetben van gond, de amint a példák mutatják...

2012. jan. 12. 09:28
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Én soha nem vennék aereknek se hamaneket, se ovkot és társait. Ezek nem minőségi bébiételek, olcsó sz@rok.
2012. jan. 12. 09:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. Akkor jól gondoltam. :)
2012. jan. 12. 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én a múltkor bedobtam egy ilyet a kosárba bevásárlásnál. Meg is ette a gyerek, csak azután egy hétig kiütéses volt a kis arca :(( Más miatt nem lehet, már mindent végiggondoltam. Mostanra elmúlt, nem is veszek többé ilyet. Tényleg olcsó, de nekem így nem éri meg. Maradok a Kecskemétinél és a Rossmann Bio termékeknél.
2012. jan. 12. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:
A gyümölcsösek olyanok, mint a lekvár. Édes, szirupos, ragacsos. Lányom nem szerette, nem is veszek neki.
2012. jan. 12. 10:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én kislányom szereti a Hamét és az Ovkot is.Lehet, hogy olcsó, de utána olvastam.Mivel külföldi termék az Ovko, persze, hofgy le akarják járatni a magyar gyártók.És azt sem gondolom, hogy olyan olcsó lenne.De a kérdésedre válaszolva:

Egyszer vettem több üveg Hamét az akkor 9 hós lányomnak.Kb 7 üveg volt 4 hótól 10 hó-ig, mind különböző ízesítéssel.Annyi volt a problémám vele, hogy nagyon sűrű, még véletlenül sem volt pépes és egytől egyig mindnek ugyan az volt az íze!Annak ellenére, hogy az egyik pl csirkehúsos rizsec cucc, a másik meg vegyes zöldség bárányhússal.Szóval a lányom ette, de nem volt a kedvenc bébiételünk.

Én is inkább Kecskeméti, Alete, Hipp párti vagyok, azok általában finomak.Na és persze az Ovko:)

1 éves kislány anyuja

2012. jan. 12. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!