Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 és fél hónapos ma, és nem...

5 és fél hónapos ma, és nem forog semerre,2 hónapja átfordult 2szer de azóta semmi, csak oldalra fordul hova vigyem?

Figyelt kérdés
Voltunk orvosnál, védőnőnél, de semmit se mondtak erre, vagyis csak annyit hogy majd fog. Nem túl biztató mivel a barátnőm kisfia nem mászott nem állt fel és nem járt még 12 hósan -15 hósan se és arra se mondtak semmit, végül elvitték gyógytornászhoz Pestre és kiderült hogy vinni kell mindenféle foglalkozásra, aztán szerencsére behozta, ma már 2 éves és szalad.
2012. jan. 12. 08:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem nagy és hosszú pont átlagos 7 kiló és 68 cm. A fiam ekkor 68 cm volt de már 7500 gramm, a lányom pedig 72 cm és 7800 gramm jóval nagyobbak voltak és mégis forogtak.

De köszi a biztatást amúgy várok 6 hós státuszig, az 2 hét végülis.

2012. jan. 12. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:

csak egy kis adalék

a kicsilányom nekem nem hajlandó lemászni az ágyról visít h neki nem megy persze ha a tesók hívják akkor 10mp alatt lemászik vigyorogva

de ugyan ez a helyzet a járással is ha ott vagyok akkor csak mászik nem menne egy lépést sem de ha kimegyek vagy a tesókkal van akkor persze lépeget ám ügyesen!

de anno a mászással és a forgással is ez volt nekem nem produkálta magát a drága :-))

2012. jan. 12. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!