4 hónapos a fiam. Anyagilag kicsit húzós a HA táp, ezért gondoltam átállunk a simára. Egy dobozzal már meg is evett, nem volt semmi probléma. Viszont a dokinéni ma kitalálta, hogy maradjunk inkább a HA tápnál. Szerintetek?
Nekem anno azt mondta a doki, hogy 4 hónapos koráig csak a HA-st egye, de ha addig nem lesz semmi gond, allergia, akkor áttérhetek a simára. Én így is tettem.
Megindokolta a dokitok, hogy miért ajánlja inkább a HA-st? Hát, ha nekem ezt tanácsolná, én inkább megfogadnám a szavát, nehogy utána bajok legyenek belőle. Csak ő a szakember, nem én.
2012. jan. 11. 15:11
2/7 anonim válasza:
Ja, és amúgy van allergiás a csládodban?
2012. jan. 11. 15:12
3/7 Kerria válasza:
Szerintem 4 hónaposnál már kipróbálhatjátok a simát, nem kell már a hipoallergén. De nem vagyok orvos, csak szerintem ez már nem szükséges. Próbáld ki, ha nem lesz tőle baja, akkor mehet. Az orvos miért javasolja annyira a hipoallergént? Van valami baja a babádnak?
2012. jan. 11. 15:14
4/7 anonim válasza:
Még úgy is drága, ha a doki kiírja? Nekem 3 hónapos korától sima Pro 1-et kapott a lányom. Most is azt kap, pedig már 9,5 hónapos.
2012. jan. 11. 15:31
5/7 A kérdező kommentje:
A sima 900 forint körül van, a HA 2000. Azért van egy kis különbség. Hozzáteszem, nem sajnálom a fiamtól, semmit nem sajnálok tőle. De azért valljuk be, nem mindegy hogy 5000 egy havi adag táp, vagy 12000.
Volt most egy "kis" betegségünk, a thrombocitája nem stimmelt. Emiatt nem írta fel. De ennek a betegségnek semmi köze nincs az étkezéséhez.
Mindegy, kiváltottam, még pár hétig akkor kapja ezt. Aztán áttérünk. Úgyis csak fél éves koráig írják ki a tápot, nem?
2012. jan. 11. 15:48
6/7 anonim válasza:
A Ha-s tápot 1 éves koráig kiírják. Nekem nagyon rendes volt a doktornőm, mert 5. és 6. hónapban kiírt vagy 25 dobozzal, így elég lesz neki majdnem 1 éves koráig a tápszer. :) Próbálj meg bespájzolni majd ha a dokid hajlik rá.
2012. jan. 11. 19:35
7/7 A kérdező kommentje:
Az én dokim nem hajlik semmire.. :( Néha még normálisan kommunikálni sem. :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!