Ha újra dönthetnél milyen babakocsit vennél?
Első kocsinak nagyon bejött a Cam Combi family (remélem jól írom).
Sportkocsinak a KIKA-ban vettük azt a virágosat (rengeteget látok belőle, pirosat és kéket is)na azzal befürödtünk, ma már inkább adnék érte 5 ezerrel többet csak legyen masszívabb, bevásárló hálós, és jó napfénytetős sportkocsi.
bugaboo-t
a mi kombi kocsink is majdnem ennyibe került, de 3 kilóval nehezebb és elég nagyra csukodik össze, így 1 évesen új kocsit kellett venni, ami az autómba van mindig, mert nehéz onnan ki-be pakolni a régit.
Amúgy a régit is imádtam, egy teutonia lambda babakocsi, szuper csak 12 kiló. a bugaboo 9 kiló, szerintem a legkönnyebb legjobb minöségü kombi kocsi a világon.
nekem tetszett az utolsó
egyébként szerintem nekem ilyen volt csak kékben, tesóm ki is döntött belöle.
A második csak virág láda.
Egy Bugaboo Bee minden vágyam, de sajnos 600 euro :(
Nem tudom, hogy valaha meg tudom e venni magunknak :(
Peg Perego Uno-t vennék megint. Volt előtte egy régebbi típusú Pierre Cardin-em, de az valamivel nehezebb volt, amúgy mindent tudott, csak eljárt felette az idő. Nagyon szerettem, kölcsönadtuk...nem kellett volna.
Így, hogy tudtam, mit akarok, könnyebb kocsit keresni, és könnyebb volt megtalálni az igazit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!