Mennyi folyadékot iszik 16 hós babátok 1 nap?
Figyelt kérdés
Tápszeren kívűl gondoltam, ami kimondottan folyadék, víz, tea, gyümölcslé stb..2012. jan. 11. 11:21
1/4 anonim válasza:
15 hónapos lányom kb. 300-600 ml-t iszik meg egy nap, vízből vagy gyümölcsléből.
Én már ennek a mennyiségnek is örülök, mert előtte 100 ml-t sem volt hajlandó meginni (és ezen kívül tápszert sem fogad már el amúgy).
Unokaöcsém 18 hónapos és már hónapok óta vagy 1 litert megiszik naponta, ha nem többet.
3/4 anonim válasza:
pont a minap olvastam valahol hogy kisbabákank napi 150ml/testsúly kilogrammonként.
és kisgyermekeknek (a tiéd már annak számít) napi 110 ml/testsúly kilogrammonként.
példa:az én lányom 3 éves lesz és 11 kiló.neki 11-szer 110 ml kell egy nap meginnia tehát kicsit több mint egy litert.annyi meg is van.
de ezek csak olyan körübelül adatok tehát kicsit több és kicsit kevesebb belefér.
4/4 anonim válasza:
Max. 3 dl vizet. Ennyi az igénye. Sőt a tejet nem issza meg, max. fél dl-t egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!