Vegyek mérleget a kislányomnak, hogy tudjam mennyit eszik majd?
szia!
nekünk volt mérlegünk 2 hétig, úgy béreltem, de visszavittem, mert össze-vissza mért. volt hogy a babum szopi után bukott, és jóllakottan kiterült, rátettem(közvetlen előtte és közvetlen utána), na -mondom- most tuti evett vagy 80g-ot, erre kiírta mínusz 10g. :)azóta sok hasonlót hallottam. engem csak idegesített.
Mi vettünk használtan a neten.
Evések után csak ritkán mértem, kíváncsiságból.
Viszont feljegyeztem minden hónapban, hogy mekkora, és
beleírtam a könyvecskéjébe. :)
Jó játék! És a háziorvosok külön szeretik, amikor látogatni jönnek és jajj de jó, hogy lehet mérni a babut!
Szia!
Én béreltem egyet 1 hónapig.
Amikor először megmértem a babát, szopi után kevesebbet mutatott ,mint előtte.
Akkor pánikba estem,sírtam,hogy nincs tejem.
Többet nem is mértem .
Az első hónapban kizárólag anyatejjel 1200 grammot hízott a kisfiam.
Szerintem nem kell mérleg,mert csak felidegesíted magad,és ettől elapadhat a tejcsi.
Az én lányomnak az előírt szerint 750 grammot kéne ennie, mert 5 kiló, mégsem eszik 630-nál többet napi szinten. Mindig mérem, de nem vagyok ideges, mert szépen fejlődik, neki ennyi elég. Azért jó a mérleg, hogyha látod hogy bepuszil 130-at, akkor ha egy órán belül sír, biztos nem azért, mert még éhes, hanem mert más baja van. Nekem a kezdetekben nagyon sokat segített a mérleg, most meg már csak a statisztika végett mérem, viszont egyre nehezebb, mert ficánkol :D
Most 2 hónapos. Reggel 9kor 220 grammot nyomott be, ez egyéni rekord. Nem tudhattam volna, ha nincs mérlegem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!