Nem kellene már hatnia a szemcseppnek?
Figyelt kérdés
1 hónapos babámnak szemcseppet írtak ki,mert csipásodott a szeme. Egy hete cseppentek napi 5-ször, de még mindig az. Nem kellene már hatnia?
Próbáljam ki az anyatejet? Beválhat?
2012. jan. 10. 10:49
1/3 Akire77 válasza:
Szia mi3szor irattuk fel a szemcseppet de az szinte nem is használt semmit,az anyatejjel nem tudom mi a helyzet.Nálunk a vasalt pelusos lehűtött forralt víz vált be azzal törölgettem neki naponta többször,néha egy kis gyenge kamilla teával is csináltam amikor ugy láttam hogy nagyon piros neki.2honapos koráig nagyon csunya volt minkét szeme,nállunk ez vált be.De már hallotam az anyatejes dologrol is ki kell probálni aztán valami csak bejön.
2/3 kíváncsicska válasza:
Nekem azt mondta a doki hogy akik egy hónaposan csippásodnak azoknak nagy valószínűséggel át kell öblíteni a könnycsatornáit.De előtte azért felírta nekünk is a szemcseppet.Majd 3 hét múlva kiderül mert akkor kell visszamennünk.Az anyatejről sajna nem tudok nyilatkozni.
3/3 anonim válasza:
Nekünk 6 hónaposan múlt ez el. Mostanában nagyon erőltetik minél hamarabb a könnycsatorna átmosást, szerintem tök fölöslegesen, mert majdnem minden baba kinövi. Azért csipásodik a szeme, mert még nem nyílt meg a könnycsatornája. Én a helyedben csöpögtetnék és várnék. Én vártam és szerencsére nem kellett egy ilyen beavatkozásnak kitennem a gyerekemet. Hozzáteszem, nagyobb babánál már macerás elvégezni, de ez a Te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!