MIkor kell hatnia a noraminophenazoni kúpnak?
Figyelt kérdés
már tegnap délután óta lázas, 16 hós, nem tudom lejjebb vinni neki 38 foknál...a doki ezt írta fel (a 200 mg-osat) már több mint fél órája beadtam neki, de csak szökik fel...
alkalmazzak hűtőfürdőt is?
2010. aug. 30. 23:08
1/4 anonim válasza:
hűtőfürdőt érdemes, mert a kúp lassabban hat, fel kell szívódnia stb...
2/4 anonim válasza:
Hűtőfürdő nem árt! Mennyi a láza? Ha nem megy le, kérj vizelet beutalót! Nekünk most volt ilyen esetünk, mondjuk 40 fokos lázakkal, kúpra jó esetben másfél óra múlva reagált, végül kiderült, vesemedence gyulladása volt a lányomnak!
3/4 A kérdező kommentje:
39.5-nél mindig le tudom nyomni...most, hogy felmentem mintha lejjebb ment volna. Nagyon kikészíti a fürdő, egész nap szinte felváltva áztattam és most végre alszik...ha este még nagyon felmegy, akkor megint engedek vizet. Amúgy amikor mértem fél órával a kúp beadása után, 39.3 volt,a kúp beadásakor 38.7...Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 30. 23:20
4/4 anonim válasza:
11 hónaposommal voltam tegnap este az ügyeleten,mert nem bírtam levinni a lázát 39 fokról. Mivel hányt is,ez elég nagy gond volt. Szóval az orvos nem mert neki Algopyrint adni,mert még pici és nem kapott olyat,viszont kapott b vitamint a hányásra. Azzal engedett minket el,hogy ahogyan hazaérünk, adjunk azonnal 1 germicid c-t és egy adag Nurofen szirupot. Még rá is kérdeztem,hogy egyszerre (?),de bólogatott, hogy bizony, egyszerre. Hazaértünk,beadtam. Azóta egyszer volt kicsit lázas. Tehát ha nem megy le,szerintem adhatsz nurofent mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!