Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor és hogy mutattátok be a...

Mikor és hogy mutattátok be a kisbabát a kutyusnak először?

Figyelt kérdés
A párom szüleinek van 1 beagle kutyája (nagyon el van kényeztetve, lakásban tartott) nem szeretném, ha összenyalná, meg nagyon közeli viszonyba kerülnének, de szeretném, ha ismerné az illatát, tudná, hogy ő van és részese a családnak! (nem szeretném, ha féltékeny lenne és valami rossz történne véletlen a későbbiekben)!
2012. jan. 9. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
elsö pillanattol kezdve illetve mikor még korházba voltunk akkor elküldtem a párommal egy bady hogy megszagolja a kutya és tudja nem szabad bántani az uj jövevényt 5 éves vizsla (bent lakó)
2012. jan. 9. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megjöttünk a kórházból letettem a hordozót a füldre és engedtem, hogy megszagolja a babámat a lakásban tartott kutyánk. Attól nem tartottam, hogy megnyalja, mert nem az a típus, de figyeltem, hogy ne tüsszentse le. Még 1-2 napig furán nézett a kutya amikor sírt a lányom, de azóta sem érdeklődik iránta.
2012. jan. 9. 14:19
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! MI nem ott lakunk, így kb. 4-5 hetesen tervezem majd, hogy átviszem a babát, hogy megismerje a kutyus! Az ideális időpont? Előbb nem szeretném átvinni!
2012. jan. 9. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk kinti kutyánk van és 4hónaposan mutattam be Neki:). Akkor kacagot először hangosan a fiunk.
2012. jan. 9. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:

szia!

lakásban tartott 3 éves beagle kutyusunk van nekünk is!elkényeztetett ő is!!mindenhova bejöhetett,mindent velünk csinált/csinál ágyra sosem jöhetett föl!van egy 8 hónapos fiam ahogy hazajöttünk a kórházból letettem mellé a hordozóban ránézett csóválta a farkát és ennyiben is maradtunk!Azóta magától gondolt egyet és nem jön be a szobákba megáll a küszöb előtt....most mióta mászik a fiam kezdtek jobban figyelni egymásra és örül mindkettő a másiknak,de a kutyus fél a babától főleg mikor kompban közlekedik:):)szóval nekünk sosem volt ez probléma,hogy kutya+baba együtt a lakásban!

2012. jan. 10. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, jó volt hallani, hogy azonos típusú kutyus és ilyen jól elvannak! akkor nincs aggódni valóm, és bátran mutassam be a babát! :)
2012. jan. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.